Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nešťastnou náhodou takmer prišiel o palec: Teraz ďakuje doktorom a verí, že na ľad sa vráti už v decembri

POPRAD - Slovenský útočník HK Poprad Matúš Paločko vo voľnom čase takmer prišiel o palec. Ten mu však lekári dokázali zachrániť.
Zdroj: 32907
Zdieľajte:

Celá situácia sa zohrala veľmi rýchlo: "Bola to chvíľka nepozornosti, je mi z toho smutno, ale ideme ďalej. Život píše aj smutné príbehy. Prvoradý cieľ bolo zachrániť mi palec. Pánovi doktorovi Lajošovi ďakujem za to, že sa mu to podarilo. Lebo nebyť jeho, tak možno teraz nemám palec. Som však šťastný, že ho mám a myslím pozitívne v to, že bude plne funkčný," hovorí pre klubovú stránku.

Prečítajte si aj

Ktorí hráči Tipsport ligy z minulej sezóny stále nemajú nový klub?

Pre Paločka ale celá záležitosť zďaleka nekončí, no je na dobrej ceste: "Mám ísť na kontrolu a vyšetrením sa zistí, či sú tkanivá zahojené. Čaká ma ešte jedna operácia a verím, že bude posledná. Rehabilitujem podľa pokynov lekára," pokračuje v rozprávaní popradský krídelník.

Už si stanovil aj termín návratu: "Verím tomu, že v decembri nastúpim, aj keď prognózy hovoria o dlhšej rekonvalescencii. Každý človek je však iný, a ja urobím všetko preto, aby to bolo čo najskôr," dodal Matúš Paločko pre hkpoprad.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články