Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ohlasy Slovákov na prehru: Boli sme lepším tímom, zaspali sme však druhú tretinu

KREFELD - Slovenskí hokejisti prehrali vo štvrtok vo svojom prvom vystúpení na Nemeckom pohári 2019 so Švajčiarskom 2:5. O víťazovi rozhodla druhá tretina, v ktorej Helvéti v rozmedzí siedmich minút strelili tri góly. V treťom dejstve Slováci znížili zásluhou Filipa Krivošíka a Andreja Kudrnu, ale ich súper sa potom presadil ešte dvakrát.
Zdroj: 32867
Zdieľajte:

Craig Ramsay, tréner SR: "Odohrali sme dobre prvú a tretiu tretinu, v druhej sme zaspali. Mrzí ma to. Musíme popracovať na týchto veciach. Škoda, že sme sa presadili až v závere zápasu. Mali sme skórovať aspoň v jednej presilovke, nevyužili sme ani jednu. Do ďalších zápasov to musíme zlepšiť, musíme hrať stabilne celých 60 minút."

Prečítajte si aj

Slováci vstúpili do Nemeckého pohára prehrou: Proti Švajčiarsku nás položila hrozná druhá tretina

Andrej Košarišťan, brankár SR: "Neodohrali sme zlý zápas až na tú druhú tretinu. Tam sme vypli a súper to využil. Musíme sa z toho poučiť. Boli sme lepší tím, ale bohužiaľ, takto to vyšlo."

Filip Krivošík, strelec prvého gólu SR: "Mali sme dobrý štart, Švajčiarov sme držali od puku. Mrzí ma však výpadok v druhej tretine, ktorý rozhodol o zápase."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články