Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Hokej má spájať nie rozdeľovať: Budapešť a Nové Zámky sú toho príkladom

BUDAPEŠŤ - Hokejové či futbalové stretnutia sú často sprevádzané vulgarizmami, alebo fyzickými potýčkami. To, čo sa však stalo v nedeľu v Budapešti, vyráža dych, ale v dobrom slova zmysle.
Zdroj: 32884
Zdieľajte:

Posviatočné 20.kolo Tipsport ligy prinieslo meranie síl medzi Budapešťou a Novými Zámkami. Z hosťujúceho tábora sa za hranice k južným susedom vybralo viac ako sedemdesiat priaznivcov klubu.

Prečítajte si aj

VIDEO Bokroš chystá v Martine veľké zmeny

„Do Budapešti sme išli vlakom, chceli sme si vyskúšať aj niečo nové, nakoľko vždy volíme autobusovú dopravu. Už týždeň pred samotným zápasom nám písali fanúšikovia MAC, či prídeme a koľko nás bude. Oznámili sme im, že ideme vlakom, pričom nám následne povedali, že si nemáme robiť s ničím starosti. Prišli pre nás na vlakovú stanicu, prešli sme sa Budapešťou a zastavili sme sa v ich pohostinstve, kde nás pohostili jedlom a pitím. Samozrejme, nedovolili nám zaplatiť ani len vodu,“ vysvetľoval pre web klubu člen fanklubu Ján.

Prečítajte si aj

VIDEO Chovan vs Šimun: Aká je diagnóza slovenského reprezentanta?

Záverečným bodom spoločného dňa bolo prekvapenie z maďarskej strany. Tá nechala vyrobiť logá oboch celkov, ktoré podpísali hráči. Následne ich odovzdali fanúšikom hostí a aspoň takýmto spôsobom pohladili ich dušu, keďže Nové Zámky zaknihovali v Budapešti debakel 7:1.

ANKETA: Chválite priateľskosť fanúšikov Budapešti?

  • Áno, tak by to malo vyzerať všade.

    95%

  • Je mi to jedno.

    5%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcnovezamky.eu

Diskusia

Podobné články