Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hrôzostrašný moment v NHL: Nováčik ostal bezvládne ležať na ľade, hviezda Bostonu odchádzala v slzách

BOSTON - Boston vyhral piaty duel za sebou, k čomu opäť výrazne prispela prvá formácia. Pastrňák (1+2), Patrice Bergeron (1+1) a Brad Marchand (1+1) nazbierali spolu sedem kanadských bodov.
MetaTitle: Kanada hokej NHL Bruins Jets.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Marchand bodoval v dvanástom zápase za sebou, Pastrňák natiahol sériu na 11 duelov a s 27 bodmi je na čele produktivity NHL. Skóre zápasu otvoril práve Pastrňák, keď už po 77 sekundách hry využil presilovku. O dve minúty neskôr zavládlo v TD Garden mrazivé ticho, keď útočník Senators Scott Sabourin ostal po strete s Davidom Backesom nehybne ležať a z ľadu ho odniesli na nosidlách. Sabourin po náraze do Backesa pravdepodobne stratil vedomie a nekontrolovateľne padol hlavou na ľad.

Prečítajte si aj

VIDEO Famózny počin mladého slovenského útočníka: V zámorí strelil hattrick v druhom zápase po sebe!

Na pomoc mu okamžite prišli zdravotníci oboch tímov, pretože situácia bola vážna. Nehralo sa 11 a pol minúty. Sabourin strávil noc v nemocnici, podľa Senators bol pri vedomí a rozprával. Duel pre zranenie hornej časti tela nedohral ani Backes, ktorý napriek tomu, že incident vôbec nezavinil, bol z incidentu evidentne rozrušený a do očí sa mu tlačili slzy.

"Po takej nepríjemnej situácii bolo náročné sa skoncentrovať a pokračovať v zápase. Vaše myšlienky sú so Scottom a Davidom," povedal pre tsn.ca Bergeron, ktorý si neskôr v zápase pripísal 500. asistenciu v NHL. Po dvoch tretinách bol vyrovnaný stav 2:2, Boston rozhodol tromi gólmi v záverečnej časti. Cehlárik vo svojom druhom zápase v tejto sezóne bol na ľade necelých 10 minút, Chára odohral 23 minút a 54 sekúnd.

Prečítajte si aj

VIDEO Pri výhre Bostonu znovu žiaril Pastrňák, Toronto uspelo vo Philadelphii, Devils vyhrali len tretí zápas
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články