Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Famózny počin mladého slovenského útočníka: V zámorí strelil hattrick v druhom zápase po sebe!

TORONTO - Mladý slovenský útočník Oliver Okuliar strelil hattrick v druhom zápase kanadskej juniorskej súťaže WHL po sebe.
Zdroj: 32781
Zdieľajte:

V noci z piatka na sobotu jeho Lethbridge Hurricanes porazil Winnipeg Ice 8:2, vtedy sa trenčiansky rodák postaral o svoj prvý hattrick a o necelých 24 hodín, teda v noci zo soboty na nedeľu pomohol Okuliar poraziť aj Brandon Wheat Kings (5:2). Fantastický výkon útočník podčiarkol tým, že sa trafil v presilovke, v hre 5 na 5 a aj v oslabení. Celkovo v tomto ročníku nazbieral v osemnástich stretnutiach 24 bodov za pätnásť gólov a deväť asistencií. Na blížiacich sa MSJ by mal byť oporou nášho tímu.

Prečítajte si aj

VIDEO Pri výhre Bostonu znovu žiaril Pastrňák, Toronto uspelo vo Philadelphii, Devils vyhrali len tretí zápas

Vo WHL bodoval aj Martin Faško-Rudáš, jeho asistencia pomohla k výhre Everettu Silvertips proti Kamloops Blazers (3:2). Slováci taktiež bodovali aj v AHL. Obranca Martin Fehérváry jedným gólom a taktiež asistenciou pomohol k výhre Hershey Bears proti Providence Bruins (5:3), v drese hostí získal jednu asistenciu Róbert Lantoši.

Adam Húska bol pri prehre Hartford Wolf Pack len na striedačke. Marián Studenič raz asistoval pri prehre Binghamtonu Devils proti Syracuse Cruch a gól Adama Ružičku nepomohol Stocktonu Heat k bodom v zápase s Tucsonom Roadrunners.

Prečítajte si aj

VIDEO Tampa Bay zaradila svojho útočníka na waiver listinu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články