Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Marek Hrivík prišiel s prekvapivým tvrdením

LEKSAND - Slovenský útočník Marek Hrivík si užíva pôsobenie v tíme nováčika švédskej SHL Leksand, ale len z osobného hľadiska.
Zdroj: 32745
Zdieľajte:

Žilinský odchovanec sa opäť teší z hokeja a oprávnene. V ostatných dvoch ročníkoch zápasil so zdravotnými problémami. Pred aktuálnou sezónou uzavrel zmluvu s Leksandom, ktorý sa vrátil do švédskej SHL.

Pozrite si aj

VIDEO Zdeno Chára sa opäť zhostil úlohy pomstiteľa: Nepáčil sa mu zákrok Kanea na McAvoya

Mužstvo je však predposledné, ale 28-ročnému útočníkovi sa mimoriadne darí. V 14 zápasoch nazbieral už 13 bodov. Bývalý hráč NHL či KHL pridal aj jedno prekvapivé tvrdenie. "Musím povedať, že švédska súťaž je veľmi náročná, ťažšia ako v KHL. V Rusku majú mužstvá dve silné formácie, tu všetky štyri. Hráči výborne korčuľujú, hrá sa fyzicky do tela, takže je ťažké presadiť sa, a preto padá aj menej gólov,“ hovorí pre cas.sk Hrivík. Jeho bravúrna forma sa nedala prehliadnuť.

Prečítajte si aj

VIDEO Tretí najskúsenejší hráč Dukly zabil dve muchy jednou ranou: Gól medzi elitou po deviatich rokoch a 400. zápas

Tréner národného tímu Craig Ramsay ho nominoval na Nemecký pohár, ktorý sa začne budúci týždeň. Univerzálny útočník na reprezentačnú pozvánku čakal päť rokov. „Pozvánka ma potešila, veď naposledy som v národnom tíme pôsobil v roku 2014 na MS v Bielorusku, čo je už dávno,“ dodal pre cas.sk robustný slovenský útočník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cas.sk

Diskusia

Podobné články