Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tretí najskúsenejší hráč Dukly zabil dve muchy jednou ranou: Gól medzi elitou po deviatich rokoch a 400. zápas

MICHALOVCE - Po štyroch prehrách nováčik z Michaloviec bodoval naplno. Aj keď treba povedať, že skôr utrpel víťazstvo. Duel s Detvou bol dlho bezgólový. Ako prvý odklial bránu Romana Petríka domáci skúsený obranca Daniel Hančák.
Zdroj: 32736
Zdieľajte:

35-ročný obranca Dukly Daniel Hančák poslal svoj tím do vedenia až v tretej tretine v presilovke, keď pohotovo dorážal puk za chrbát detvianskeho brankára. Bol to vôbec jeho prvý presný zásah v tomto ročníku a zároveň po deviatich rokoch skóroval v najvyššej súťaži. Naposledy sa trafil do čierneho 15. novembra 2009 a rovno do siete svojich rodákov zo Spišskej Novej Vsi. Vtedy bol hráčom Trenčína a zápas sa skončil výsledkom 8:2.

Pozrite si aj

VIDEO Zdeno Chára sa opäť zhostil úlohy pomstiteľa: Nepáčil sa mu zákrok Kanea na McAvoya

"Určite nielen zo mňa, ale aj celého tímu spadol kameň. Dlhodobo sa trápime v koncovke. Vyhrali sme veľmi ťažký zápas a treba sa pozerať do budúcna. Rovnako tak musíme počúvať pokyny trénera, a potom to bude jednoduchšie," nechal sa počuť autor víťazného michalovského gólu, ktorý v stredu večer nastúpil aj na 400. zápas v Tipsport lige. "Je to iba hokej. Treba ho hrať a užívať si ho. V prvej tretine sme boli pod tlakom Detvy. Dúfam, že to z nás už čoskoro spadne," verí v zlepšenie výkonov nováčika Hančák. Jeho gól predstavoval jasnú situáciu. Ako to však videl päťnásobný slovenský majster? "Tréneri chceli, aby som sa premiestnil pred bránku. Ak sa ku mne odrazí puk, mám ísť do dorážky, čo sa podarilo. Nejako som to tam "šupol", ale základ je, že to došlo do siete," usmial sa pri výklade gólovej situácie zo 44. minúty.

Prečítajte si aj

VIDEO Tomáš Jurčo jednou nohou preč z Edmontonu?

Zaujímavosťou medzi Michalovcami a Detvou je tiež to, že medvede zatiaľ ani raz neprekonali brankára Adama Trenčana. Skóre z dvoch vzájomných duelov v lige je 6:0 pre Duklu. "Keby to pokračovalo naďalej. Bolo by fajn, keby sme mali viacero zápasov na nulu. V súčasnosti máme zviazané ruky. Aj náš brankár potrebuje nabrať istotu a mali by sme mu v tom pomáhať," dodal Daniel Hančák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články