Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Radivojeviča bude bolieť celý človek, nastúpiť na zápas sa rozhodol spontánne: Uvidíme ho ešte v tejto sezóne?

TRENČÍN - Maródka Dukly Trenčín postavila naspäť do zostavy Branka Radivojeviča. Muža, ktorý ukončil hráčsku kariéru pred zhruba polrokom a vydal sa na pozíciu asistenta hlavného trénera Jána Pardavého.
Zdroj: 32738
Zdieľajte:

Jedna z najikonickejších postáv posledných rokov slovenského hokeja však okamžite ukázala, že s hokejkou to stále vie. Už v štvrtej minúte otvoril bývalý hráč NHL či kapitán Dukly skóre proti Novým Zámkom. Nakoniec z toho bola vysoká výhra 9:2 na domácom ľade: "Ja som veľmi rád za tri body. Podarilo sa nám dať veľa gólov a potešiť ľudí na štadióne. Dúfam, že chalani budú takto pokračovať ďalej. Pocity sú krásne. Dal som gól, vyhrali sme, ale pocit po zápase, kedy ma všetko bolí mi nechýbal. Ja však verím, že to prežijem a dám sa dokopy," smial sa Radivojevič.

Prečítajte si aj

Matoušek si mýlil dvere, Zigo mal v šatni hostí svoje miesto už dlhšie

Myšlienka, že nastúpi, prišla v podstate v zlomku sekundy: "Ja som do zápasu išiel s tým, že budem skôr ako mentálna podpora pre mladých. Máme zranenia a museli sme hrať na dva útoky mladíkov. To, že sa mi podarilo dať gól je len malé plus. Bol to plán na jeden zápas. Rozhodol som sa spontánne ráno pred rozkorčuľovaním. Do ďalšieho priebehu sezóny uvidíme. Ak niekto znova ochorie, alebo niečo podobné, tak možno sa znova postavím na ľad. Najradšej by som však bol, keby som nemusel hrať," pokračoval dobre naladený útočník.

Napriek obrovskému hernému výpadku zahral veľmi dobre: "Ja som mal výstroj dvakrát za posledného polroka. Prvýkrát v sobotu, keď sme ako starí páni hrali proti Švédsku v Košiciach a teraz proti Novým Zámkom druhýkrát. Ono sa to volá falošná forma a dá sa to zniesť, avšak vo štvrtok ráno a aj v piatok ma bude bolieť úplne všetko," dodal dobre naladený Branko Radivojevič.

Prečítajte si aj

VIDEO Tretí najskúsenejší hráč Dukly zabil dve muchy jednou ranou: Gól medzi elitou po deviatich rokoch a 400. zápas
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkdukla.sk

Diskusia

Podobné články