Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prvá detvianska formácia hrá skvele, vďačí za to výborným vzťahom na ľade aj v kabíne

DETVA - Detvania našli zlato v podobe svojej prvej lajne. Ján Sýkora, Peter Zuzin a Peter Šišovský sú momentálne jednou z najlepších formácií v Tipsport lige.
Zdroj: 32680
Zdieľajte:

Ukázali to aj naposledy vo Zvolene, kedy všetci dokopy pri výhre 5:1 získal osem kanadských bodov. Práve táto trojica kraľuje klubovému bodovaniu. Ján Sýkora má 17 bodov (10+7) a je celkovo siedmym najproduktívnejším mužom Tipsport ligy, hneď za ním nasleduje Peter Zuzin (8+9) a devätnásty je Peter Šišovský (5+8), ktorý však odohral desať stretnutí, keďže do tímu prišiel neskôr. Len raz sa mu stalo, že by v tejto sezóne nebodoval.

Prečítajte si aj

Vo Zvolene pôjdu diváci na hokej zadarmo, kvôli zlým výkonom všetko zaplatia hráči

Medzi elitnou dvadsiatkou kanadského bodovania majú troch hráčov okrem Detvy už len HC ´05 iClinic Banská Bystrica (Jordan Hickmott, Jordon Southorn, Joona Jääskeläinen), HKM Zvolen (Brock Trotter, Allan McPherson, Kyle Bonis) a MAC Budapešť (Chris Langkow, Tomáš Klempa, C.J. Stretch). Len trojice Bonis, Trotter, McPherson (54) a Southorn, Hickmott, Jääskeläinen (54) majú viac bodov ako Sýkora, Zuzin, Šišovský (47).

"Výborne trénujú. My nepovolíme ako ani pri rozkorčuľovaní, čo oni akceptujú a potom v zápase ukazujú svoje schopnosti. Sú to bývalí reprezentanti a špičkoví hráči Tipsport ligy. Celkom sa nám to podarilo zložiť," pochvaľoval si Josef Turek.

Spokojný je aj Peter Zuzin: "Zatiaľ sa nám darí. Ide nám to prakticky od začiatku, ako spolu hráme. Vieme o sebe, vychádzame spolu perfektne. Ja dúfam, že to takto pôjde čo najďalej. Všetci si rozumieme na ľade aj mimo neho," doplnil.

Prečítajte si aj

Zvolen zostrelili bývalí hráči, Zuzin aj Šišovský cítili zadosťučinenie
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články