Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen zostrelili bývalí hráči, Zuzin aj Šišovský cítili zadosťučinenie

ZVOLEN - Hokejisti Detvy vyhrali v piatok na ľade HKM Zvolen 5:1. Najdôležitejšie momenty prišli od bývalých hráčov "bryndziarov".
Zdroj: 32678
Zdieľajte:

Peter Zuzin zaznamenal jeden gól, hneď dva pridal Peter Šišovský: "Ja som sa na tento zápas tešil. Trošku som sa tu oťukal, pretože to bol hlavne na rozcvičke čudný pocit, keďže som bol na opačnej strane ako som bol zvyknutý. Od rána som mal dobré pocity a veril som, že to zvládneme. Som veľmi šťastný za celé mužstvo," opisoval svoje pocity Zuzin.

Prečítajte si aj

Zvolen doma znova sklamal: Švarný nechcel povedať, čo by ľutoval, Podkonického hráči si robia čo chcú

Ten spod Pustého hradu neodchádzal za ideálnych podmienok: "Zvolen ma svojim prístupom dosť sklamal. Nepriamo mi povedali, že ma nechcú. Ja som to vedel, tak som šiel do iného klubu. Som rád, že som v Detve, kde dostávam veľa priestoru na ľade. Strašne ma hokej baví. Veľa hrám, užívam si to," spokojne konštatuje Zuzin.

Podobne to vidí i Šišovský: "Pre mňa to bol úplne prvý zápas proti Zvolenu. Asi to bolo prvé stretnutie, kedy som bol trochu nervózny a mal som také zvláštne pocity. Na druhej strane som sa na stretnutie tešil," hovoril po výhre.

"On to berie ešte viac osobne, keďže je odchovanec. V tom tíme ich veľa nie je. Peter cíti, že tam bol zatratený a zápasy proti Zvolenu sú aj pre neho motivácia navyše. Pre mňa to bol tiež zvláštny zápas, pretože som sa vo Zvolene cítil dobre, hralo sa mi super. Možno až na poslednú sezónu, kedy som sa cítil trochu nechcený, bol som na druhej koľaji. Bolo to ťažšie obdobie. Teraz znova hrám a užívam si to," dodal Peter Šišovský.

Prečítajte si aj

Banskobystrické defenzívne puzzle
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články