Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO V Košiciach panoval smútok, "zlaté" ocenenie nie je pohodlné

KOŠICE - Ďalší outsider, ktorý nedovolil Košiciam zobrať všetky body. Po Detve aj Nové Zámky bodovali v Steel aréne. Rozuzlenie prišlo v predĺžení po úspešnej strele Tomáša Pospíšila. Domáci útočník Michal Chovan mal na hlave premiérovo Zlatú prilbu za gól mesiaca september.
Zdroj: 32662
Zdieľajte:

"Vždy chcem vyhrávať. Nielen ja, ale celé naše mužstvo. Myslím si, že sme sa tlačili pred bránu Nových Zámkov, mali sme veľa striel, ale nepomohlo nám to," predostrel svoj pohľad na ďalší neúspešný domáci zápas center elitnej formácie Oceliarov.

Prečítajte si aj

Košice doma prehrali, Slovan otočil zápas s Liptákmi a Dukla v plnej miere pocítila stúpajúcu formu Nitry

Košice nemali za sebou najľahšie stretnutia. Pravda, triumf na Liptove sa mohol javiť ako hladký, ale súboj bol náročný. Cez víkend sa zasa predstavili v rámci slovenského derby na Slovane. Nové Zámky ale oddychovali. Podpísalo sa to pod stratu dvoch bodov? "To je hokej. Sme na to trénovaní a nemôžeme sa na to vyhovárať. Túžili sme po výhre, ale nebol to stopercentný výkon," otvorene priznal Chovan. V hľadisku sa zišla solídna návšteva. Tú však okorenili študenti, ktorí boli pozvaní do Steel arény. "Bolo to citeľné. Človeku sa hneď inak hrá v takej atmosfére. Chceli sme vyhrať aj kvôli nim, aby mali na konci radosť. Dúfam, že si aspoň odniesli športový zážitok," dodáva 32-ročný útočník východniarov.

Prečítajte si aj

VIDEO Najslabší tím českej extraligy si pozval na skúšku bývalého útočníka Slovana

Zvolenský rodák si pred zápasom 15.kola nasadil Zlatú prilbu, ktorú získal na základe hlasovania v ankete gól mesiaca september. V súvislosti s týmto ocenením treba povedať, že je to historický úspech Košíc od čias, kedy sa v Tipsport lige hrá o túto prilbu. "O tom, že ju mám prvý, mi povedal vedúci mužstva. Som za ňu rád, ale nemáme tri body. Nie je práve pohodlná, ale možno je to sila zvyku. Myslím si, že ju budem mať ešte nejakých sedem zápasov," doplnil Michal Chovan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články