Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Boston porazil Toronto bez Marinčina, Lantoši s Cehlárikom režírovali výhru Providence

NEW YORK - Hokejisti Bostonu vedení kapitánom Zdenom Chárom zdolali v noci na stredu v zámorskej NHL na domácom ľade Toronto 4:2. Súperovi sa tak revanšovali za prehru spred troch dní (3:4 po predĺžení).
Zdroj: 32555
Zdieľajte:

Chára odohral 22:32 min., pripísal si jednu strelu, plusku a odsedel dve trestné minúty. Jeho spoluhráč Jaroslav Halák sledoval duel zo striedačky, v bránke Bruins sa predstavil Fín Tuukka Rask. Do hry nezasiahol ani slovenský obranca v službách Toronta Martin Marinčin, ktorý bol zdravý náhradník.

Prečítajte si aj

Košice doma prehrali, Slovan otočil zápas s Liptákmi a Dukla v plnej miere pocítila stúpajúcu formu Nitry

Edmonton v zostave s útočníkom Tomášom Jurčom prehral na ľade Minnesoty 0:3. "Divosi" po slabom štarte dokázali prvýkrát v sezóne vyhrať dva zápasy po sebe. Naopak Oilres v druhom zápase po sebe nevyhrali, keď opäť nedali ani gól. Jurčo sa počas 11:41 min. prezentoval jednou strelou na bránku. Detroit podľahol Vancouveru 2:5, v drese hostí sa hetrikom blysol Bo Horvat.

Prečítajte si aj

VIDEO Najslabší tím českej extraligy si pozval na skúšku bývalého útočníka Slovana

Boston - Toronto 4:2

Buffalo - San Jose 4:3pp

Florida - Pittsburgh 4:2

New York Rangers - Arizona 2:3pp

Detroit - Vancouver 2:5

Minnesota - Edmonton 3:0

Nashville - Anaheim 6:1

Winnipeg - Los Angeles 2:3

Chicago - Vegas 1:2sn

Calgary - Washington 3:5

Dvojica slovenských útočníkov Peter Cehlárik a Róbert Lantoši priviedla v noci na stredu v zámorskej AHL hokejistov Providence Bruins k víťazstvu 4:0 na ľade Bridgeportu Sound Tigers. Obaja zaznamenali zhodne gól a asistenciu, okrem toho si pripísali aj plusový bod. Lantošiho vyhlásili za druhú hviezdu zápasu, Cehlárika za tretiu.

Prečítajte si aj

VIDEO "Utajený" fanúšik naložil Marekovi Čiliakovi: Slovenský reprezentant ho inteligentne zotrel

Pre Cehlárika to bol už tretí viacbodový zápas v prebiehajúcom ročníku. Po zranení síce naskočil do hry až v polovici októbra, v piatich tohtosezónnych dueloch v drese Providence však nazbieral až sedem bodov (5+2). Lantoši získal v štyroch vystúpeniach štyri body (2+2).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články