Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Najprv tréneri, teraz manažér: Martinské zmeny pokračujú

MARTIN - Róbert Spišák a Radovan Somík. Dvojica trénerov, ktorá od jesene 2018 viedla martinský klub v prvej lige a po sezóne oslavovala zisk strieborných medailí. Od minulého týždňa už ani jeden nie je v tíme. Tentoraz zmena prebehla v štruktúrach klubu.
Zdroj: 32655
Zdieľajte:

Funkciu PR manažéra HK VITAR Martin zastával Igor Pĺž. Človek, ktorý mal na starosti marketingovú stránku, sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie v klube.

Prečítajte si aj

VIDEO Reprezentoval, chytal Tipsport ligu a teraz čaká na ponuky v skalickej juniorke

"Od začiatku som vstupoval do projektu znovuobrodenia hokeja v Martine s nadšením, snažil som sa v tejto oblasti vzdelávať a postupne zapracovávať moje nápady a skúsenosti do klubového marketingu. Veľa vecí sa nám podarilo zrealizovať, vytvorili sme identitu klubu, web stránku, fanshop, zdigitalizovali sme vstupenky a spustili kartu fanúšika, pracujeme s mladými ľuďmi - dobrovoľníkmi. Momentálne však cítim, že moje predstavy o práci s fanúšikmi a ďalšom smerovaní hokeja sú odlišné od predstáv klubu. Chcem poďakovať všetkým, ktorí so mnou za môjho pôsobenia v klube nezištne spolupracovali a martinskému hokeju želám veľa šťastia," píše sa na facebooku aktuálne štvrtého mužstva SHL ligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články