Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Podkonický s veľkou kritikou do vlastných radov: Polovica tímu spala, Halamu som radšej stiahol z hry

ZVOLEN - HKM Zvolen síce na domácom ľade porazil DVTK Jegesmedvék Miškolc, lenže priebeh stretnutia nebol ideálny. Domáci sa dostali do dvojgólového vedenia, potom stratili tempo.
Zdroj: 30622
Zdieľajte:

V piatej a dvadsiatej minúte sa presadil Kyle Bonis. Kanadský útočník má na konte už jedenásť gólov, viac ich doposiaľ nazbieral iba Marcel Haščák z Košíc, ktorý má o jeden viac. Fantasticky však spolupracuje celá formácia v zložení McPherson, Trotter, Bonis. Allan McPherson je najproduktívnejším mužom HKM Zvolen (17 bodov) a Brock Trotter získal najviac asistencií (15).

Prečítajte si aj

Sme mužstvom dvoch tvárí, povzdychol si popradský tréner. Rozhodoval aj kuriózny moment

"Mám fantastických spoluhráčov. Hrať s nimi je perfektné. Dostávam od nich výborné prihrávky. Ide nám to spolu dobre a hrá sa mi super," hovorí Bonis na margo svojich spoluhráčov vo formácií. S týmto panuje vo Zvolene spokojnosť, lenže po stretnutí s DVTK hlavný tréner Andrej Podkonický nechápal, prečo druhým streleným gólom opadol výkon.

Marco Halama dokonca stretnutie nedohral: "Polovica tímu spala a Marco bol jeden z nich, čiže som ho už nepostavil... Útočníci celkovo boli ako námesační. Musia sa zobudiť. Neviem si to vysvetliť. Stalo sa to aj s MAC," s nemohúcnosťou v hlase konštatoval Podkonický. Podobne to videl i obranca Ivan Švarný: "Viedli sme 2:0 a prišiel úplný útlm. Odišli nám nohy, prestali sme korčuľovať a prepadávali sme. Našťastie to súper využil len na jeden gól. Nakoniec sme ale našli spôsob, ako vyhrať," tvrdí skúsený bek.

Prečítajte si aj

Nová posila "baranov" Cardwell môže nastúpiť už proti Detve, Hohmann napriek gólu ešte nebol sám sebou

HKM Zvolen momentálne ťahá sériu piatich výhier v rade a v tabuľke Tipsport ligy je na druhom mieste o dva body za HC ´05 iClinic Banská Bystrica: "Spokojnosť nemôže byť nikdy. Musíme postupovať zápas po zápase a zlepšovať sa. Teraz potrebujeme popracovať na defenzíve a hre v strednom pásme," dodal Ivan Švarný.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články