Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sme mužstvom dvoch tvárí, povzdychol si popradský tréner. Rozhodoval aj kuriózny moment

BANSKÁ BYSTRICA - HK Poprad nie je v ideálnom rozpoložení. Výhru strieda prehra, alebo aj dve po sebe. To si uvedomuje aj tréner František Štolc.
Zdroj: 32257
Zdieľajte:

"Kamzíci" v nedeľu nestačili na HC ´05 iClinic Banská Bystrica. Majstrovi podľahli 1:4, avšak základy víťazstva "baranov" v rohatom derby položil čiarový rozhodca. Ten sa zrazil s Joonom Ervingom, ktorý prišiel o puk. Kapitán domácich Ivan Ďatelinka tento moment potrestal strelou pod brvno: "Zápas bol poznačený rýchlymi gólmi. Hlavne prvým, ku ktorému sa ťažko vyjadruje. Bol tam faul na nášho hráča, ale rozhodca je súčasť hry. Trochu nás to zaskočilo a potom bola Bystrica nakopnutá," hodnotil útočník Samuel Mlynarovič.

Prečítajte si aj

Nová posila "baranov" Cardwell môže nastúpiť už proti Detve, Hohmann napriek gólu ešte nebol sám sebou

Podobne to videl i hlavný tréner Štolc: "Rozhodla prvá tretina a úvod druhej. Najskôr sme dostali nešťastný a kuriózny gól, keďže náš hráč sa zrazil s rozhodcom. Keď to bolo o viac gólov, tak proti tímu ako Banská Bystrica sa to ťažko otáča. V druhej tretine sa nám podarilo vytvoriť menší tlak, lenže súper nám aj tak ušiel na 3:0," hodnotil.

Banskobystričania skóre v tretej tretine zvýšili už na štyri góly, až potom znížil Mlynarovič: "My sme stále len doťahovali. Opticky sme tlak mali, lenže všetko to bolo pri mantineloch. Nedostávali sme sa do predbránkového priestoru. Gólman súpera na všetko videl a puky chytal. Mali sme však aj šance, kedy sme išli dvaja na jedného. Namiesto strely sme si prihrávali," sypal Mlynarovič popol na hlavu sebe aj spoluhráčom.

Prečítajte si aj

Nitra rozdrvila MAC, Banská Bystrica doma zdolala Poprad, Detva šokovala Trenčín

Nevyrovnané výkony sú pre HK Poprad obrovským problémom: "My sme momentálne mužstvo dvoch tvárí. Dokážeme proti silným súperom ako Košice alebo Slovan odohrať výborný zápas. Potom však prídu zápasy, kedy vedieme 2:0 a položíme sa. Hľadáme našu tvár, no keď budeme mať konštantné výkony, tak verím, že budeme úspešnejší," dodal pre hokejovysvet.sk František Štolc.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články