Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovan Bratislava si opäť neplní záväzky

BRATISLAVA - Pred návratom do Tipsport ligy musel klub HC Slovan Bratislava naprávať viacero vecí, ktoré sa týkali financií.
Zdroj: 32575
Zdieľajte:

Nedostatky spočívali v nevyplatených mzdách bývalých hráčov či platbe za nájom zimného štadióna Ondreja Nepelu. Na facebooku sa objavila správa, na základe ktorej "belasí" si opäť neplnia záväzky voči mestu. Prinášame ju v plnom znení bez redakčných úprav:

Prečítajte si aj

Prezident SZĽH zložil pochvalu Detve: Tohto sa pod Poľanou neboja

So splátkou za september mešká už viac ako dva týždne, Vedenie Slovana sa navyše stále nedohodlo s mestom na novej zmluve, ktorú chceli obe strany uzavrieť po odchode belasých z KHL. Slovan je tak stále viazaný starou zmluvou, podľa ktorej musí platiť prenájom približne 800 tisíc eur ročne. Dlh za nezaplatený prenájom sa v minulosti vyšplhal na viac ako milión eur. Slovanisti ho pred začiatkom tejto sezóny jednorazovo vyrovnali.

Prečítajte si aj

VIDEO Martin získal silnú trénerskú posilu!

Stanovisko mesta Bratislava:

Môžeme potvrdiť, že k dnešku neevidujeme platbu nájomného od HC Slovan za september. Rokovania o nových podmienkach nájomných zmlúv prebiehajú. Do uzavretia nových zmlúv resp. dodatkov k jestvujúcim zmluvám platia doterajšie nájomné zmluvy. Skoré uzavretie novej zmluvy je teda aj v záujme HC Slovan, keďže klub teraz platí vyššiu sumu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/RTVS

Diskusia

Podobné články