Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Martin získal silnú trénerskú posilu!

MARTIN - V pondelok opustil martinský hokejový klub tréner Róbert Spišák. Taktovku po ňom dočasne prevzali Radovan Somík a Ján Tabaček.
Zdroj: 31973
Zdieľajte:

V stredu dopoludnia klub prezradil meno nového kouča, ktorým sa stal Ernest Bokroš. "Podarilo sa nám nájsť spoločnú reč s najúspešnejším slovenským trénerom pánom Bokrošom. Ide o trénera s obrovskými skúsenosťami, čo dokazujú jeho úspechy, resp. majstrovské tituly v našej najvyššej súťaži, v Českej republike, či úspechy v národnom tíme. Teší nás, že si pán Bokroš vybral práve Martin, a to kvôli našej vízii, aj napriek aktuálnym ponukám, ktoré mal z českej najvyššej súťaže, a taktiež z Tipsport ligy," uviedol na facebooku klubu riaditeľ Milan Murček.

Prečítajte si aj

Prezident SZĽH zložil pochvalu Detve: Tohto sa pod Poľanou neboja

Ernest Bokroš od roku 2011 - 2019 viedol SR 20. Po posledných MS na pozícii skončil pre údajné obvinenia hráčov z korupcie. V roku 2004 oslavoval titul s HC Hamé Zlín. So seniorskou reprezentáciou získal v roku 2000 striebro a 2002 zlato na svetových šampionátoch v Petrohrade, resp. Göteborgu. 60-ročný kouč sa k tímu pripojí vo štvrtok.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články