Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan natiahol víťaznú šnúru, pretrhol ju Detve: Chceme vyhrávať čo najdlhšie, znie od Abdula

DETVA - Slovan Bratislava sa ďalej nesie na víťaznej vlne. Trojbodový zápas v Detve bol už v poradí piatym výherným po sebe, zatiaľ čo domáci hokejisti ukončili šnúru piatich úspešných duelov.
Zdroj: 32575
Zdieľajte:

Detva mala pod Poľanou lepší štart, po chybe v zadných radoch ale otvoril skóre Pance a následne vystrelil od modrej čiary Michal Sersen. Gól pripísali Jindŕichovi Abdulovi, ktorý puk podľa všetkého (ne)tečoval: "Pri prvom góle si nie som istý, či to nebol čistý priestrel od Miša Sersena. Skôr si myslím, že to tak bolo, lebo ja som sa puku nedotkol," povedal český útočník po zápase.

Prečítajte si aj

Detva prišla o svoju víťaznú šnúru: Trápia ju zranenia opôr a tresty za zlé striedania

Z takmer trojgólového strelca je tým pádom len autor jediného presného zásahu. V prostrednej časti hry zvyšoval na 3:1. Za stavu 2:1 minul puk pred odkrytou časťou bránky domáci Maroš Surový a okamžite sa z protiútoku presadil spomínaný Abdul: "K hattricku mi chýbali dva góly, aj keď som šance mal. Trafil som žrď, potom som išiel sám na bránku. Musím pracovať na zakončení," tvrdí predsezónna posila z HK Poprad.

V jednom prípade sa presadil aj Tomáš Zigo, bolo to počas presilovej hry. Strelil už svoj deviaty gól v aktuálnom ročníku, pričom to bol jeho pätnásty bod. Upevnil si pozíciu najproduktívnejšieho hráča Slovana: "Snažím sa robiť veci tak ako sa majú - naplno. Potom sa to aj vypláca. Verím, že to tak pôjde ďalej a bude sa dariť mne aj tímu," hovorí bývalý hráč Banskej Bystrice či Hradca Králové.

"Belasí" natiahli šnúru výhier už na päť duelov, tá detvianska skončila na rovnakom čísle: "Sme veľmi radi za víťazstvo, pretože tu sa hrá ťažko. Detva vyhrala štyrikrát po sebe. My sme však nechceli ukončiť našu sériu a aj keď bol začiatok ťažší, tak potom sme dali góly a už to bol od nás lepšie," pokračuje Zigo.

Prečítajte si aj

Zomrel dlhoročný hlásateľ Slovana Bratislava

"V Detve sa hrá extrémne ťažko. Navyše, vyhrala posledných päť zápasov, takže sme spokojní. Teraz ideme ďalej, máme dobrú šnúru. Trochu si oddýchneme, budeme mať krátke voľno, po ktorom sa vrátime späť do práce. Budeme pracovať na tom, aby sme tú šnúru predĺžili na čo najviac zápasov," uvedomuje si Jindřich Abdul.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články