Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zase to medzi nimi vrie? Bratislava Capitals reaguje na vyjadrenie HC Slovan

BRATISLAVA - "Vojna" medzi dvoma klubmi v hlavnom meste pokračuje. Najprv nastalo handrkovanie o zimný štadión, teraz sa sporia o bufety.
Zdroj: 32183
Zdieľajte:

Slovan dva dni dozadu reagoval v denníku Šport na hokejistov SHL ligy vetou - "Budú si fandiť sami?" Toto nenechalo chladným predstaviteľov prvoligového klubu a napísali svoje stanovisko. Prinášame ho v plnom znení:

Prečítajte si aj

VIDEO Šarvátky vyviedli nováčika z tempa, Zvolen pochválil Duklu

Vzhľadom na to, že HC SLOVAN má v prenájme bufety na ZŠ Ondreja Nepelu, vedenie klubu Bratislava Capitals komunikovalo so zástupcami klubu HC SLOVAN ohľadom udelenia povolenia prevádzkovateľom bufetov otvoriť bufety v rámci A tribún (spodný okruh štadióna) na domáce zápasy Bratislava Capitals.

Prečítajte si aj

VIDEO Ján Laco má novú prácu

HC SLOVAN dal finančnú ponuku Bratislava Capitals, ktorú však vedenie Capitals nebolo ochotné akceptovať. Dôvodom je, že pri každom otvorení bufetov musí prevádzkovateľ bufetu platiť nájom HC SLOVAN, ktorý následne platí za prenájom bufetov spoločnosti STaRZ, ako prevádzkovateľovi ZŠ Ondreja Nepelu. Je to model a stav, pri ktorom každá zo zúčastnených strán zarába. Avizovali sme, že nemáme záujem predávať v bufetoch naše produkty, resp. produkty našich partnerov a samozrejme akceptujeme, že počas zápasov Bratislava Capitals sa budú predávať produkty, s ktorých výrobcami a distribútormi má HC SLOVAN partnerskú spoluprácu. Preto sa vedeniu Bratislava Capitals zdalo nespravodlivé platiť za udelenie povolenia otvorenia bufetov HC SLOVAN akúkoľvek sumu a duplikovať tým zisk pre HC SLOVAN.

Prečítajte si aj

Zomrel tímový lekár slovenských reprezentácií

Na momentálnej situácii je poľutovaniahodné, že to neprospieva ani jednej strane. Vzhľadom na to, že prevádzkovatelia bufetov nemôžu počas zápasov Bratislava Capitals predávať svoje produkty, HC SLOVAN prichádza o nájom od prevádzkovateľov bufetov, spoločnosť STaRZ o zisky z prenájmu od HC SLOVAN a najmä diváci domácich zápasov Bratislava Capitals, ktorí sa musia občerstvovať v bufetoch pred ZŠ Ondreja Nepelu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: capitals.sk

Diskusia

Podobné články