Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Skvelé správy zo zámoria, do zostavy Bruins sa vracajú dvaja slovenskí útočníci

PROVIDENCE - Slovenskí útočníci Róbert Lantoši a Peter Cehlárik sa v najbližšom zápase AHL ich Providence Bruins proti Rochesteru Americans vrátia do zostavy.
Zdroj: 26130
Zdieľajte:

Lantoši by mal v sobotu nastúpiť vo štvrtej formácii, kde ho doplnia Čech Jakub Lauko a Rus Pavel Šen. Účastník ZOH 2018 aj posledných dvoch svetových šampionátoch v poslednom stretnutí za Providence nehral, predtým pri svojej premiére v AHL zaknihoval jeden bod za asistenciu.

Prečítajte si aj

Prázdnej bránky sa nikdy nebál viac, za premiérový gól tisíc eur platiť nechce

Skvelou správou je aj návrat Petra Cehlárika, ktorý má za sebou už dve zranenia. Najskôr sa zranil krátko pred vyvrcholením kempu a jeho boj o prvý tím Bostonu Bruins preto nedopadol úspešne, po preradení na farmu počas tréningu napálil do mantinelu a potreboval ďalšiu nútenú pauzu. Na tretí duel Providence v tomto ročníku však už bude v poriadku.

Providence Bruins zatiaľ odohral v novej sezóne dva zápasy a oba zvládol. Najskôr porazil hladko 3:0 Lehigh Valley Phantoms, farmu Philadelphie Flyers a následne zdolal 2:1 po predĺžení Hershey Bears, farmu Washingtonu Capitals.

Prečítajte si aj

Detva s historickým víťazstvom v Košiciach, Sýkora prispeje do kasičky
Zdieľajte:
Zdroj informácií: providencebruins.com

Diskusia

Podobné články