Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Na Tatara sa valí veľká vlna kritiky: Keby to nebol on, tak už nehrá

MONTREAL - Slovenský útočník Tomáš Tatar nezažíva v drese Montrealu Canadiens ideálny vstup do novej sezóny NHL. V posledných dvoch zápasoch bol až štyrikrát vylúčený a to mu dali médiá poriadne pocítiť.
Zdroj: 30243
Zdieľajte:

"Tri zlé vylúčenia – dve Tomáša Tatara a jedno Phillipa Danaulta – zabili Montrealu šancu na víťazstvo. Môžete o tých vylúčeniach debatovať – urobil to aj tréner Claude Julien po zápase – ale všetky tri činy faulami boli," napísal renomovaný sportsnet.ca po prehre "Habs" na ľade Buffala Sabres.

Prečítajte si aj

VIDEO Prestup roka v NLA: Americká hviezda opúšťa Bern a mieri do Lugana

"Skvelý štart Canadiens do oboch tretín, ktorý znegovali vylúčenia Tomáša Tatara," tvrdí novinár Eric Engels: "Štyri menšie tresty pre Tomáša Tatara v tejto sezóne. Ani jedno z nich nebolo nevyhnutné, ani nevyplývalo z agresivity," pridal sa Dan Robertson.

Najtvrdší však k slovenskému útočníkovi bol Arpon Basu: "Ak by Tomáš Tatar nebol dôležitou súčasťou útoku, tak by ho Claude Julien nechal sedieť na lavičke," hovorí. 28-ročný Tatar v aktuálnej sezóne nastúpil na tri zápasy a získal dva kanadské body za gól a asistenciu. Celkovo nazbieral už osem trestných minút.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články