Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na Slovan sa nikdy neurazil, aj keď mu dlhoval peniaze: Plastino verí, že klub sa raz vráti do KHL

BANSKÁ BYSTRICA - Obranca Nick Plastino v sezóne 2016/17 nastupoval za HC Slovan Bratislava. V utorok už ako hráč švajčiarskeho tímu Ambri Piotta prišiel na Slovensko kvôli zápasu Ligy majstrov proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 32512
Zdieľajte:

Po stretnutí a výhre účastníka NLA nad slovenským majstrom 4:0, si pre hokejovysvet.sk zaspomínal na svoje pôsobenie v hlavnom meste: "Slovan už nesledujem, ale z toho pôsobenia mám naozaj fantastické spomienky na fanúšikov či mesto. Boli sme taktiež skvelá partia v tíme. Bola to veľká zábava, nikdy na ten čas nezabudnem," hovorí nám Plastino.

Pozrite si aj

VIDEO Neuveriteľný moment: Banská Bystrica dostala takýto nádherný gól

"Som v kontakte s mnohými chalanmi, hlavne zahraničnými. Máme dokonca stále spoločný čet. Komunikujeme spolu," prezrádza 33-ročný bek. Jediným negatívom jeho pôsobenia v belasom drese boli už toľkokrát omieľané peniaze: "Finančná situácia Slovana nebola v čase môjho pôsobenia v tomto klube nebola ideálna, ale verím, že teraz je to lepšie," tvrdí Plastino.

Napriek všetkým okolnostiam ostával pozitívne naladený a to pretrváva doteraz. Slovan chce znova vidieť v nadnárodnej súťaži: "Samozrejme, hokej je moja práca, takže som chcel mať zaplatené. Z finančnej stránky to nebolo dobré. Nie som však urazený, ani som nebol. Peniazi mi nakoniec prišli. Verím, že Slovan sa raz vráti do KHL," nechal sa počuť účastník dvoch svetových šampionátov v drese Talianska.

Prečítajte si aj

VIDEO Český brankár po výhre v Bystrici otvorene skritizoval Ligu majstrov, nemá ani chuť po hokeji

Nick Plastino je od roku 2017 súčasťou HC Ambri Piotta. Vo švajčiarskom klube je na začiatku svojej tretej sezóny: "Je to iný štýl, ťažko sa KHL a NLA porovnávajú. Nie je tam však veľa rozdielov. Obe súťaže hrajú dobrí hráči, ktorí sú rýchli a šikovní," dodal skúsený obranca pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články