Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Český brankár po výhre v Bystrici otvorene skritizoval Ligu majstrov, nemá ani chuť po hokeji

BANSKÁ BYSTRICA - Český brankár Dominik Hrachovina v lete napriek kontraktu do roku 2020 skončil v Baryse Astana. Následne podpísal štvormesačnú zmluvu so švajčiarskym tímom HC Ambri Piotta, no hokej tam si neužíva.
Zdroj: 32506
Zdieľajte:

25-ročný držiteľ dvoch fínskych titulov s Tapparou Tampere v NLA nastúpil len trikrát, ďalšie tri duely pridal v Lige majstrov. Do bránky sa postavil aj v Banskej Bystrici, kde jeho mužstvo vyhralo po dobrom výkone jasne 4:0: "Hlavné, že sme vyhrali. Mne osobne je jedno, či je to s nulou alebo nie. Súper toho veľa nemal. My sme hrali čo sme chceli a sme radi za tri body," hodnotil zápas.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica doma nestačila na švajčiarskeho súpera, skupina baranov už pozná víťaza

Hrachovina nemal prakticky žiadnu prácu: "Ja som tam len stál. Mal som viac rozohrávok ako zákrokov. Skôr som bol rád, že som si mohol zahrať s pukom ako šiesty hráč a tým som sa udržoval v tempe. Len som sa pozeral okolo a na spoluhráčov na druhej strane ihriska," hovorí Hrachovina.

Rodák z Brna otvorene vyjadril svoj nesúhlas s takýmto typom zápasov v Lige majstrov: "Je to veľmi ťažké. Človek vidí, že v tých ligách je nejaký rozdiel. Nechcem haniť slovenskú ligu, ale každý musí chápať, že tá kvalita je inde. Neviem komu niečo táto súťaž prináša. Jazdí sa v týždni preč a výsledok je taký, že ľudia na to nechodia," zamýšľal sa.

"Aspoň, že prišli naši fanúšikovia. Oni sú blázni, chodia s nami úplne všade. Neviem, či si v práci berú dovolenku, ja by som si ju určite nezobral. Aspoň, že spravili atmosféru, pretože na štadióne dokopy nikto nebol," doplnil k predošlej odpovedi.

Jeho zmluva s HC Ambrì-Piotta vyprší 19. novembra. Momentálne nenasvedčuje nič tomu, že by mala byť predĺžená: "Veľmi si to neužívam, ale nerád by som to rozoberal. Vôbec neviem, čo bude, ani to nejako neriešim. Chuť po hokeji ale z mojej strany momentálne veľká nie je. Uvidíme, ako to všetko dopadne," dodal Dominik Hrachovina.

Prečítajte si aj

CHL: Poľský Tychy šokoval favorita, blysol sa slovenský obranca: Rybár s Krištofom vyšli vo Švédsku na prázdno
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články