Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Čistky na Liptove: Klub opúšťajú dvaja legionári, tréner Tomko má dovolenku

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Vedenie MHK 32 Liptovský Mikuláš sa dohodlo na ukončení spolupráce s dvojicou legionárov, ktorými sú Karlis Ozolins a Martins Lavrovs. Aktuálne posledný tím tabuľky Tipsport ligy, ktorý má na konte len šesť bodov, takisto ešte rieši situáciu okolo hlavného trénera Antona Tomka. Ten má do stredy dovolenku, v nedeľu proti HKM Zvolen povedie tím jeho asistent Juraj Halaj.
Zdroj: 29254
Zdieľajte:

"Sme si vedomí, že sme nevstúpili do sezóny tou správnou nohou a naše výkony nezodpovedajú našim predstavám. Pristúpili sme preto po dnešku k opatreniam, o ktorých si myslíme, že by mohli naštartovať mužstvo k bodovým ziskom. Aj keď nás trápia zranenia už od prípravy a podmienky na ňu tiež neboli ideálne, očakávali sme lepší vstup do ligy. Máme úzky káder, zranenia sú pre nás väčším problémom ako možno u iných tímov, ale museli sme urobiť opatrenia na oživenie kabíny a vecí s tým spojených. Prvým opatrením je, že hlavný tréner Anton Tomko bude do stredy oficiálne čerpať dovolenku. Cez týždeň si potom ešte sadneme a zhodnotíme daný stav," hovorí generálny manažér Milan Čanky.

Prečítajte si aj

Prestupová bomba: Žiar nad Hronom získal ďalšieho majstra sveta!

"V zajtrajšom zápase proti Zvolenu povediem tím z lavičky ja a asistent trénera Juraj Halaj. Samozrejme, nie všetka vina padá na trénera. Preto sme sa rozhodli k dnešnému dňu rozviazať zmluvy s legionármi Martinsom Lavrovsom a Karlisom Ozolinsom. Bohužiaľ, Martins je dlhodobo zranený. Pauzovať bude ešte minimálne tri týždne. V príprave sa nám ukazovali obaja veľmi dobre a čakali sme, že budú ťahúňmi mužstva. Vtedy ale hrali spolu. Na ľade sa vidia a cítia. Vedia zakombinovať. Bohužiaľ, nemôžeme tak dlho čakať na Martinsov návrat do zápasového kolotoča. Karlis sa bez neho trápil, nebol to úplne on," pokračuje.

"Vidno, že sú to najlepší kamaráti, vyrastali spolu. V príprave vytvorili údernú formáciu s Vladom Vybíralom, ale vidíte. Jedno nešťastné zranenie a veľa vecí sa rozpadne. Rátali sme s nimi na presilovky, oslabenia. Chalanom samozrejme úprimne ďakujeme za ich doterajšie služby a viac šťastia v najbližších angažmánoch. Sú to skromní, pracovití chlapci. Celý hráčsky káder ale bol rovnako upozornení, že aj oni budú v najbližšom období pod drobnohľadom, a ich výkony si rovnako rozanalyzujeme. Ja verím, že už od najbližšieho zápasu bude náš herný prejav na vyššej úrovni a zabojujeme proti silnému protivníkovi, ktorý bude v zajtrajšom zápase favoritom, o body," dodal Milan Čanky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mhk32lm.sk

Diskusia

Podobné články