Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tisícku už nepokorí, 36-ročný hokejista sekol s hokejom, Kane s dištancom a pokutou

NEW YORK - Americký hokejový útočník Lee Stempniak ukončil vo veku 36 rokov profesionálnu kariéru. Počas nej sa objavil v 10 kluboch zámorskej NHL, v ktorej odohral celkovo 939 zápasov.
Zdroj: 31062
Zdieľajte:

Stempniaka draftoval v roku 2003 klub St. Louis Blues. Okrem "bluesmanov" postupne obliekal aj dresy Toronta, Phoenixu, Calgary, Pittsburghu, New York Rangers, Winnipegu, New Jersey, Caroliny a Bostonu.

Prečítajte si aj

VIDEO Michalovský veliteľ hrdý na kolegov, zo Steel arény by si mali všetci zobrať príklad

Práve v drese "medveďov" odohral v ročníku 2018/2019 svoje záverečné dva zápasy v NHL. Prevažnú časť ročníka strávil vo farmárskom klube Providence Bruins v AHL. V NHL odohral celkovo 939 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 206 gólov a 269 asistencií.

Pozrite si aj

VIDEO Nitra si vyslúžila absolutórium

V rokoch 2007-2009 trikrát reprezentoval USA na majstrovstvách sveta.

Kanadský útočník Evander Kane bude chýbať hokejistom San Jose Sharks v úvode novej sezóny NHL. Ligová disciplinárka ho potrestala trojzápasovým dištancom za fyzické napadnutie a urážky rozhodcov.

Dvadsaťosemročný krídelník pyká za svoje správanie v nedeľnom prípravnom stretnutí v Las Vegas, kde Sharks prehrali 1:5. Kane v tretej tretine odstrčil rozhodcu, ktorý sa ho snažil oddeliť od domácich hráčov, po vylúčení a predčasnom odchode do šatne ešte arbitrov počastoval slovnými urážkami. Okrem trojzápasovej stopky mu strhnú z platu takmer 113.000 eur, ktoré poputujú do hráčskeho rezervného fondu. Informovala o tom oficiálna webstránka súťaže.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články