Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Michalovský veliteľ hrdý na kolegov, zo Steel arény by si mali všetci zobrať príklad

KOŠICE - Prvýkrát bez streleného gólu. Michalovská Dukla má za sebou pravé i prvé východniarske derby na ľade lídra z Košíc.
Zdroj: 32424
Zdieľajte:

Michalovce na svojho súpera nevyzreli. Podali však výborný výkon a vôbec nebolo citeľné, že sú v pozícii nováčika. Chybičkou krásy bola iba nula na konte v počte strelených gólov. Zemplínčania z toho vedu nerobili.

Prečítajte si aj

VIDEO Je rozhodnuté, Zvolen sa rozlúčil s jedným legionárom

"Aj napriek tomu, že sme nedokázali skórovať, boli sme svedkami úžasného hokeja a diváci si prišli na svoje. Steel aréna bola takmer vypredaná a po dlhšom čase to bolo derby. Môžem povedať, že som hrdý na mužstvo," vyslovil sa po prehre 3:0 v Košiciach kapitán hostí a bývalý hráč oceliarov Marek Kolba. "Líšky" vyšli gólovo naprázdno, ale nemuselo to byť tak. V priebehu úvodného dejstva dostali domácich pod neuveriteľný tlak. Niečo pochytal spoľahlivý Košarišťan, alebo skvelo zasiahli obrancovia. "Najmä na súperovom ľade sa bez streleného gólu nevyhráva. Sme však dobre trénovaní a až do konca sme udržali tempo hry. Samozrejme, prispeli k tomu aj Košice, no myslím si, že v prvej tretine to ešte neboli oni," pokračoval v hodnotení súboja 8. kola Tipsport ligy.

Pozrite si aj

VIDEO Nitra si vyslúžila absolutórium

V nedeľu nováčik doma pokoril Slovan a začal sa húfny predaj lístkov na východoslovenské derby. Klub zo Zemplína dokonca zorganizoval výjazd a podarilo sa naplniť tri autobusy. Zároveň sa celé stretnutie nieslo v priateľskej atmosfére bez akýchkoľvek vulgarizmov. 6736 divákov sa venovalo iba dianiu na ľade. "Fantastické povzbudzovanie z oboch strán. Žiadne nadávky a príklad by si mali brať aj na iných štadiónoch," pridal bodku na koniec kapitán Marek Kolba.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články