Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Je rozhodnuté, Zvolen sa rozlúčil s jedným legionárom

ZVOLEN - Americký hokejový útočník Jake Hansen už nie je hráč HKM Zvolen. Vedenie tipsportligového klubu s ním ukončilo spoluprácu na základe nepresvedčivých výkonov a v kádri tak ostalo sedem legionárov. Klub informoval o zmene na oficiálnej stránke.
Zdroj: 32213
Zdieľajte:

Hansen bol jedným z viacerých legionárov, ktorí pred sezónou 2019/2020 pribudli do zvolenského kádra. Ich počet sa napokon vyšplhal až na osem, no podľa nového pravidla môže do tipsportligového zápasu zasiahnuť maximálne sedem cudzincov.

Prečítajte si aj

VIDEO Duo slovenských hokejistov putovalo na listinu nechránených hráčov

Hansen odohral za Zvolen 5 zápasov, v ktorých strelil 1 gól, inkasoval 8 trestných minút a v tabuľke +/- bodov mal dva záporné body. "Človeku zmeníte život jedným rozhodnutím, takže takéto rozhodnutie nikdy nie je ľahké. Bohužiaľ, taký je hokejový život. Verím, že sa mu bude v ďalšej kariére dariť a že sa posunie vpred hráčsky aj osobnostne," uviedol pre klubovú stránku asistent trénera Michal Kobezda, podľa ktorého sa tréneri rozhodovali medzi Hansenom a Garrettom Thompsonom.

Prečítajte si aj

VIDEO Senzácia na účet Philadelphie Flyers!

"Nedá sa povedať, že by nepasoval do systému. Jednoducho sme mali navyše jedného legionára. Práve vysoký a fyzický útočník ako je Garrett Thompson by nám mohol chýbať v play off. Pozerali sme sa aj ďalej," uviedol hlavný tréner Andrej Podkonický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články