Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Fafrák bol všelijaký, strelený gól mu pomôže, Ceman rozprával otvorene

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejisti Banskej Bystrice po utorkovej predohrávke trinásteho kola nemôžu byť spokojní. Na domácom ľade nestačili na DVTK Jegesmedvék Miškolc, ktorý je vo forme a aj na čele súťaže.
Zdroj: 32382
Zdieľajte:

"Barani" neodohrali najlepší zápas, diváci pod Urpínom videli najskôr dva góly v bránke Tylera Beskorowaneho. Následne sa síce Fafrákovi a Hickmottovi podarilo vyrovnať, avšak v predĺžení rozhodol Ryan Harrison: "Miškolc k nám prišiel iba so sedemnástimi hráčmi. Chceli sme mať vysoké tempo hry, ale prakticky sme sa k ničomu nedostali, okrem desiatich minút v druhej tretine, počas ktorých sme hrali dobre. Prehrávali sme 0:2, no vyrovnali sme na 2:2 a mysleli si, že môžeme vyhrať v riadnom hracom čase alebo v predĺžení, no nestalo sa tak. V tretej tretine sme nevyužili viacero šancí. Sme sklamaní. Musíme sa pohrať ešte so zložením pätiek. Viac očakávam od prvej formácie. Presilovky sú v poriadku, ale hru piatich proti piatim musíme zlepšiť," otvorene hodnotil tréner Banskej Bystrice Dan Ceman.

Prečítajte si aj

Prečo je Miškolc lídrom Tipsport ligy? Odpoveď trénera pobavila, mužstvo nemá tabuľkový cieľ

Ťažko hľadal slová aj kapitán Ivan Ďatelinka: "Mali sme mať viac pohybu a dôraz pred bránkou. Prehrali sme veľa súbojov, súper chcel víťazstvo viac. Chceli sme vyhrať, na formu súpera sme nepozerali," nechal sa počuť.

Jedným z lepších zjavov na hracej ploche bol na domácej strane mladý útočník Miloš Fafrák, ktorý si otvoril strelecký účet: "Som rád, že som strelil premiérový gól, ale keď mužstvo nevyhrá, tak je to na nič. Som preto sklamaný, že sa nevyhralo. Dostal som viac priestoru a ukázal som, že keď ho dostanem, tak môžem byť dobrý hráč. Verím, že to bude pokračovať ďalej," hovorí bývalý reprezentant do 20 rokov, ktorý prekonal nedobré výkony: "Individuálna spokojnosť síce trochu je, ale bez výhry nemá význam. Nedarilo sa mi v prvých zápasoch streliť gól, bol som taký všelijaký. Som preto rád, že je to za mnou a môžem hrať svoju hru," doplnil.

Prečítajte si aj

Perfektný večer Slovákov v Třinci, boli pri väčšine zo siedmich gólov tímu

Samotný Fafrák si ale nemyslí, že by Miškolc Banskobystričanov výrazne predčil: "Súper hral dobre do tela, napádal, ale my sme im nedali celý zápas nič. Urobili sme však chyby a kvôli nim sme dostali góly," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články