Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prečo je Miškolc lídrom Tipsport ligy? Odpoveď trénera pobavila, mužstvo nemá tabuľkový cieľ

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejisti maďarského účastníka Tipsport ligy DVTK Jegesmedvék Miškolc vyhrali aj na ľade majstrovského tímu HC ´05 iClinic Banská Bystrica a dostali sa na prvé miesto súťaže.
Zdroj: 32371
Zdieľajte:

Na čele majú momentálne dvanásť bodov, rovnaký počet vlastnia aj Košice, avšak DVTK má lepšie skóre. Za úspešným štartom "ľadových medveďov" sú jasné faktory: "Myslím, že preto, lebo sme mali dobrý štart sezóny," smial sa kouč Marcel Rodman. Potom však poskytol aj "skutočnú" odpoveď.

Prečítajte si aj

Gabrielle prezradil, prečo sa rozhodol v Nitre skončiť

"Je skvelé, že sme začali takto dobre, pretože potom máme menšie starosti s určitými malými chybami, ktoré v hre robíme. Doteraz sme prehrali len jeden zápas v riadnej hracej dobe, čo je veľmi dobré, ale dôležitejšie je, že hráme ako tím. Výsledky a hra sú dôsledkom našej práce. Sezóna je ale dlhá, musíme pracovať naplno aj ďalej a riadiť sa systémom. Budeme sa biť o miesta do play-off. určite zažijeme aj pády ako každé iné mužstvo, ale musíme si to teraz užívať," hovoril slovinský kouč po výhre Miškolca v Banskej Bystrici.

Tá sa zrodila po predĺžení, o výsledku 3:2 v prospech hostí rozhodol Ryan Harrison: "Sme šťastní, že sme v Banskej Bystrici vyhrali a získali dva body. Každý tím musí byť s dvomi bodmi z ľadu majstra spokojný. V tejto časti sezóny sa vyskytuje v našej hre veľa chýb, to sa stalo aj nám, ale celkovo hráme každým zápasom lepšie a lepšie, ako tím rastieme. Pred pár dňami sme prehrali v Nitre aj keď sme viedli 2:0, teraz sme za stavu 2:0 pre nás tiež o výsledok takmer prišli, no nakoniec sme vyhrali. Zajtra si dáme deň voľna a potom sa už musíme vrátiť k poctivej práci," hodnotil.

Prečítajte si aj

Brejčák prezradil, čo presne povedal Zigovi, ten jeho ospravedlnenie neprijal

"V Banskej Bystrici je vždy dobrá atmosféra a taktiež vždy je zábavné hrať proti majstrovi," doplnil k stretnutiu Ryan Harrison. Aj on má veľkú radosť z aktuálneho stavu DVTK. Mimochodom, kanadský útočník je jediným legionárom, ktorý v klube cez leto ostal: "Prišlo niekoľko dobrých hráčov, máme dobrého trénera a dodržiavame systém. Každý pracuje na tímovom úspechu," tvrdí.

Čo však bude ďalej nechce kouč Marcel Rodman nejako špecifikovať ciel je jediný a netýka sa tabuľkového postavenia: "Nemám očakávania od toho, čo bude v ďalších zápasoch, či po nich budeme stále na čele. Mám však vysoké očakávania od našich výkonov, aby sme hrali svoju hru a pokračovali v zlepšovaní sa. To bude jediný cieľ, ktorý chceme dosahovať neustále. Hráči sa snažia zlepšovať každý deň, ideme správnou cestou. Ak takto budeme pokračovať, tak to bude dobré," dodal tréner DVTK Jegesmedvék Miškolc.

Prečítajte si aj

VIDEO Chicago umiestnilo hrdinu majstrov sveta zo Slovenska iba na farmu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články