Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Spišskonovoveský talent si v najvyššej súťaži založil účet

MICHALOVCE - Prvotný ošiaľ východoslovenskej Dukly vyprchal. Dukla v otváracom zápase historickej sezóny v Tipsport lige hladko pokorila Liptovský Mikuláš výsledkom 5:1.
Zdroj: 32343
Zdieľajte:

Skvelý zápas odohral prvý útok s dvomi legionármi a na krídle s Mašlonkom. Michalovce začali udávať smer duelu od druhej tretiny, v ktorej trikrát prestrelili Zalivina.

Prečítajte si aj

VIDEO Podpísal novú zmluvu s Edmontonom, ale hokej si už viac nezahrá

"Samozrejme, je to iné hrať seniorskú súťaž v prvej lige a extralige. Navyše sme mali plné hľadisko. Celý zápas sa niesol vo fantastickej kulise. Všetko bolo výborné a s víťazným nádychom pre nás," pochvaľoval si premiéru na extraligovom ľade 19-ročný obranca Alexander Zekucia, ktorý sa v 36. minúte podieľal asistenciou na treťom góle, ktorý strelil Holanďan Mike Dalhuisen. "Prvý krok som urobil. Teraz je len na mne, v akom rytme to bude pokračovať. Každopádne si chcem udržať pozíciu v mužstve. Spokojní musia byť aj tréneri," pokračoval spišskonovoveský talent.

Prečítajte si aj

VIDEO V Detve lietali päste, Nitra sa natrápila, nováčik vyučoval

Zekucia už ako 17-ročný štartoval medzi mužmi v rodnom meste. Následne sa dočkal miestenky na MS do 18 rokov. Ostatnú sezónu doma vylepšil ešte viac a na stole mu pristála ponuka z radov nováčika. "Tempo aj priebeh hry som zvládal. Treba len počúvať pokyny trénerov a vtedy to funguje," doplnil obranca Dukly, ktorý v premiérovom stretnutí tvoril pár s domácim juniorom Dominikom Borovom.

Prečítajte si aj

VIDEO Slovan aj po siedmich rokoch dobyl Steel arénu!

"Líšky" nemohli svojim priaznivcom pripraviť lepšiu pozvánku na víkend. V nedeľu na michalovský ľad vykorčuľuje aktuálny nitriansky vicemajster. "Prial by som si, aby prišlo ešte viac ľudí a vytvorili nám opäť búrlivé prostredie. Zápas s Nitrou bude určite výborný," dodal Alexander Zekucia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články