Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pre nás je to ťažká prehra, hodnotí Derek Roy zápas v Banskej Bystrici

BANSKÁ BYSTRICA - V drese Red Bull Mníchov sa v Banskej Bystrici predstavilo niekoľko vynikajúcich hráčov, nad nimi však vynikalo meno Dereka Roya.
Zdroj: 32313
Zdieľajte:

36-ročný nevysoký center nastúpil vo štvrtej formácii, často ho však bolo vidieť v presilovkách. Rodák z Ottawy sa preslávil v najlepšej lige sveta, kde dlho hrával za Buffalo Sabres, neskôr obliekol aj dresy Dallasu, Vancouveru, St. Louis, Nashville a Edmontonu. Od roku 2015 pôsobí v Európe. Prešiel si cez Bern, Omsk, Čeljabinsk aj Linköping. Do Mníchova prišiel počas tohto leta.

Pozrite si aj

VIDEO Asistencia roka? Švédsky útočník ukázal, že nikdy sa netreba vzdávať

Patriť by mal medzi opory tímu v DEL-ke. Ešte predtým ale aj Mníchovčania bojujú v Lige majstrov. Prvé dve stretnutia proti Banskej Bystrici a Ambri-Piotta vyhrali, vo štvrtok po nájazdoch neuspeli práve na Slovensku: "Bol to dobrý zápas. Súper hral veľmi dobre a tvrdo. Pre nás je to ťažká prehra, avšak táto súťaž je veľmi dlhá. My sa musíme pokúsiť zlepšiť v ďalšom stretnutí. Ľad nebol najlepší, puk často odskakoval. Snažili sme sa prechádzať do brejkov a napádať súpera. Musíme pokračovať v našej nastolenej ceste a zlepšovať sa," hodnotil pre náš portál Derek Roy.

Ten verí, že celé mužstvo si z prehry zoberie ponaučenie: "Ešte je niekedy vidieť, že noví hráči sa len zžívajú so systémom," tvrdí. Mníchovčania si často vylámali zuby na fantastickom brankárovi Banskej Bystrice. Kanaďan Tyler Beskorowany podal vynikajúci výkon: "Ich brankár chytal vynikajúce. Predviedol veľa skvelých zákrokov pri našich obrovských šanciach," dodal Derek Roy.

Prečítajte si aj

VIDEO Beskorowany počúval chválu z každej strany, nemeckých strelcov mal naštudovaných
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články