Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Bronzový slovenský reprezentant z MSJ 2015 chce reštartovať kariéru: Kde inde, ak nie doma?

ŽILINA - Dominik Rehák patril do tímu, ktorý v roku 2015 získal pre Slovensku bronzovú medailu. Potom to však s ním išlo dole vodou.
Zdroj: 32316
Zdieľajte:

V sezóne 2015/16 ešte odohral desať duelov za Slovan Bratislava v KHL, následne sa zasekol V Tipsport lige. Počas štyroch sezón získal za Nové Zámky a Žilinu a len osemnásť bodov, v tej minulej ich bolo v drese s vlkom na hrudi šesť a navyše musel prehrýzť vypadnutie.

Prečítajte si aj

Poprad opustili dvaja hráči, pri treťom nastala veľmi špeciálna situácia: Pod Tatry príde jeden útočník

24-ročný odchovanec MsHK sa ale rozhodol ostať, pomôcť klubu v druhej najvyššej súťaži a reštartovať kariéru: "Budem sa snažiť, aby aktuálna sezóna bola pre mňa pomyselným reštartom v kariére, keďže minulá sezóna nebola pre mňa vydarená. Potrebujem veľa hrať, nabrať istotu a sebavedomie, nuž a kde inde, ak nie doma. Zároveň je pre mňa cťou hrať v žilinskom drese a pomôcť čo najviac nášmu klubu. To bol hlavný dôvod pre ktorý som sa rozhodol ostať v MsHK," povedal 24-ročný útočník pre klubový web.

Dominik Rehák v minulosti štartoval aj na dvoch MS do 18 rokov. Jednu sezónu strávil v kanadskej juniorskej QMJHL, kde bol súčasťou tímu Victoriaville Tigres.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mshkzilina.sk

Diskusia

Podobné články