Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poprad opustili dvaja hráči, pri treťom nastala veľmi špeciálna situácia: Pod Tatry príde jeden útočník

POPRAD - Posledné dni sa v kádri Kamzíkov niesli v rytme ukončenia fázy prípravných zápasov, pričom sa mužstvo posilnilo o ďalších dvoch bekov.
Zdroj: 29850
Zdieľajte:

Pred štartom sezóny opustili tím dvaja hráči: "Neboli sme spokojní s adaptáciou niektorých hráčov v mužstve, hlavne čo sa týka Jesseho Pelama, od ktorého sme v príprave očakávali oveľa viac. Bohužiaľ nám však nezapadol do systému tak, ako to očakávali tréneri a tým pádom sme sa dohodli na ukončení kontraktu. Čo sa týka Lukáša Matejku, tam to bolo podobné a taktiež do toho konceptu nezapadol. Chlapcom však prajem do budúcna všetko dobré," povedal riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi pre klubový web.

Na prekvapenie mnohých sa z tímu porúčal Jesse Pelamo, ktorý rozhodne nenaplnil očakávania, ktoré naňho boli v posledných týždňoch kladené. Vedenie má teraz jasnú úlohu a to nahradiť fínskeho forvarda niekým podobným, pričom vstupné kritériá pre novú posilu sú jasne dané.

"V hľadáčiku máme ešte jedného útočníka, takže uvidíme, či sa nám niečo podarí. Hoci sme už pred časom avizovali, že káder je už uzavretý, stále sme rátali s možnosťou príchodu jedného útočníka. Pozeráme sa po fyzickom a silovom powerforvardovi, takže uvidíme, čo z toho bude. Malo by sa jednať o priamu náhradu za Pelama a už dlhší čas sa obzeráme po vhodnom adeptovi, ktorý by spĺňal naše kritériá," vysvetlil.

Špeciálna situácia nastala v prípade Phila Johanssona, ktorý nemá ešte dvere do klubu úplne zatvorené. Črtá sa preňho teda šanca začať sezónu inde a postupne si vybojovať štáciu v kádri Popradu: "Johansson má viacero ponúk od našich partnerských mužstiev, takže uvidíme, čo z toho bude. Ak sa ich však rozhodne neprijať, bude musieť odísť," dodal Jurínyi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články