Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO V NHL sa podpisovali nové zmluvy: Nová hviezda ligy zinkasuje desiatky miliónov!

NEW YORK - Klub zámorskej hokejovej NHL Arizona Coyotes podpísal novú osemročnú zmluvu s útočníkom Claytonom Kellerom.
Zdroj: 32312
Zdieľajte:

Hráčov agent Scott Bartlett potvrdil, že celková hodnota kontraktu je 57,2 milióna USD. V minulej sezóne bol 21-ročný Keller najproduktívnejším hráčom tímu, keď v 82 stretnutiach nazbieral 47 bodov (14 gólov a 33 asistencií). "Pre mňa a moju rodinu je to veľký deň. Som hrdý na to, že som v tíme Coyotes. Moji spoluhráči sú skvelí. Arizona je to miesto, kde chcem byť," prezradil Keller.

Prečítajte si aj

VIDEO Kariéru spojil s NHL a NLA, teraz sa vydáva na trénerskú dráhu

Švédsky hokejový útočník Adrian Kempe sa s tímom NHL Los Angeles Kings dohodol v stredu na novej trojročnej zmluve. Vďaka nej bude zarábať v priemere 2 milióny dolárov ročne. Čoskoro 23-ročný Kempe bol v pozícii chráneného voľného hráča. Kings draftovali Švéda ako číslo 29 v roku 2014, v 187 zápasoch v ich drese zaznamenal 71 bodov za 30 gólov a 41 asistencií.

Ruský hokejový útočník Nikolaj Goldobin podpísal s klubom NHL Vancouver Canucks ročný kontrakt v hodnote 900.000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný hráč v uplynulej sezóne nazbieral v drese Canucks 27 bodov v 63 dueloch. Do Vancouveru prišiel v marci 2017 výmenou zo San Jose. V profilige odohral spolu 124 duelov a získal 46 bodov (19+27), nikdy si ale nezahral v play-off.

Prečítajte si aj

VIDEO Calgary skúša kvarteto hráčov, o šancu zabojuje aj víťaz Stanley Cupu
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články