Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Pardubiciach to neklaplo, na Banskú Bystricu myslel Bubela už dlhšie

BANSKÁ BYSTRICA - Šikovný útočník Miloš Bubela sa po roku vrátil do HC ´05 iClinic Banská Bystrica, kde sa tešil z majstrovského titulu. Podpísal otvorený kontrakt.
Zdroj: 32301
Zdieľajte:

Na návrat do známeho prostredia sa veľmi teší: "Klub mi vyšiel v ústrety natoľko, že na chvíľu mi nechal otvorený kontrakt. Je to však len na začiatok sezóny. Ak mi ale nevyjde nič iné, tak ostanem v Banskej Bystrici. Teším sa na to," povedal pre hokejovysvet.sk účastník ZOH 2018 v Pjongčangu.

Po príchode pod Urpín sa mu obnovili spomienky z majstrovského ročníka 2017/18: "Partia je dobrá vždy, taktiež podmienky. Hlavou mi prebleskli všetci ľudia, ktorí boli vtedy súčasťou tímu, taktiež atmosféra na štadióne a skvelí fanúšikovia. Bol to vtedy veľký zážitok," usmieval sa Miloš Bubela.

Prečítajte si aj

TOP 5 hráčov, ktorí v minulej sezóne pôsobili v Tipsport lige, no ešte nemajú nový klub

Na Slovensku sa vracia po roku v Pardubiciach, kde to nevyšlo úplne podľa predstáv. Mužstvo sa trápilo: "Nejako to neklaplo. Vymenili sa traja tréneri a cez kabínu prešlo 56 hráčov. Nebola tam stabilita, čo sa odrazilo na výsledkoch. Potom odišla aj psychika. Na konci sme sa zodvihli v baráži a dotiahli sme to do ako-tak dobrého konca," prezrádza.

Napriek tomu, že Bubela mal platný kontrakt aj na sezónu 2019/20, veci sa zmenili: "Dohodli sme sa na odchode, pre mňa to už neviedlo nikam," hovorí. Dvere pred Extraligou ale nezavrel: "Chcel by som sa vrátiť do Česka, skúsiť tam ešte nejakú sezónu. Rád by som znova vyskúšal tamojší štýl hry. Predsa len, je iný ako slovenský," myslí si rodák z Banskej Bystrice.

Na druhej strane, svoje výhody má aj pôsobenie v rodnom meste: "Ja som plánoval už dlhšie, že, keď to bude takto, tak by som sa vrátil do Banskej Bystrice. Som rád, že som sa pripojil k tomuto tímu," dodal Miloš Bubela v rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články