Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Obávaná posila skončila, prišlo trio reprezentačných mladíkov a fanúšikom pripravujú novinku

LEVICE - Po ďalšom prípravnom stretnutí došlo k drobným zmenám v kádri HK Levice.
Zdroj: 32165
Zdieľajte:

Levice v doterajšom priebehu prípravného obdobia absolvovali sedem zápasov. V nich dosiahli bilanciu štyri výhry a tri prehry. Naposledy triumfovali nad maďarským Vasas Budapešť 3:2. Po tomto meraní síl nasledovali úpravy v zostave.

Prečítajte si aj

VIDEO Nemôžu to ťahať iba v tretej tretine, posledný augustový piatok bude zaujímavý

„Postupne sme otestovali viacero zahraničných hráčov, ale okrem Dmitria Vorobyeva sa v našom tíme žiadny ďalej nepredstaví. Už spomínaný Dmitri hrával za Levice aj v minulej sezóne a teraz čakáme na jeho nové víza. Ani jeden zo zahraničných hráčov nebol „o hlavu lepší“ ako domáci hráči a preto sme sa rozhodli s nimi kontrakt nepodpísať. Legionárov ešte možno do tímu doplníme počas sezóny, ale ešte raz hovorím, že budú musieť byť aspoň o triedu lepší ako domáci hráči," povedal pre mylevice.sk športový manažér klubu Marcel Ozimák. Odchod sa napokon týkal aj ruského útočníka Daniila Gubareva, ktorý mal prísť ako obávaná posila z KHL, no vôbec nenaplnil očakávania nováčika.

Prečítajte si aj

VIDEO Michalovská Dukla hlási posilu zo Škandinávie

Na juhozápad Slovenska prišli tri nové posily z východu. Dres v levom na hrudi si oblečie trojica hráčov, ktorá seniorské ostrohy získavala v Poprade. „Momentálne trénuje v Leviciach 16 hráčov, ktorých dopĺňajú hráči z Nitry. Kvalitu do tímu by mala priniesť aj trojica mládežníckych reprezentantov Svitana, Semaňák a Romaňák,“ pokračuje Ozimák.

V Leviciach je citeľný hokejový boom. Klub plánuje pripraviť pre fanúšikov novinku v podobe fanbusu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mylevice.sk

Diskusia

Podobné články