Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Je nemožné, že som v Banskej Bystrici, hovorí Slovák. Fanúšikovia ho budú milovať

BANSKÁ BYSTRICA - Marek Slovák si zahrá za HC ´05 iClinic Banská Bystrica v Lige majstrov. Informácia, ktorá prekvapila takmer všetkých priaznivcov "baranov" či Nitry uzrelo svetlo sveta tento týždeň.
Zdroj: 32181
Zdieľajte:

Samotný 30-ročný center si niečo také nevedel predstaviť: "Je to nečakané, priam nemožné, že som v Banskej Bystrici, ale taký je hokej," povedal samotný hráč pre denník Šport. V minulosti sa neraz stalo, že šikovný útočník bol ako hráč Nitry na banskobystrickom štadióne vo vypätých súbojoch terčom urážok.

Prečítajte si aj

Marek Slovák si oblečie dres HC ´05 iClinic Banská Bystrica, spoločne s ním prichádzajú ďalší dvaja hráči

Kapitán tímu spod Urpína Ivan Ďatelinka však verí, že priaznivci si ho obľúbia: "On taký taký hráč, ktorý je doma milovaný a u súperov nenávidený. Bystrickí priaznivci ho budú milovať," tvrdí 36-ročný bek: "Hrali sme spolu na turnajoch hokejbal. S Marekom sme kamaráti," doplnil Ďatelinka.

HC ´05 iClinic Banská Bystrica štartuje zápolenia v Lige majstrov vo štvrtok 29. augusta stretnutím na ľade švédskeho Färjestadu. V dueloch CHL sa predstavia aj ďalšie dve posily z Bratislavy Capitals - obranca Ryan Martinelli a útočník Tibor Varga. Do mužstva nedávno pribudli i Mitch Wahl a Miloš Bubela.

Prečítajte si aj

Sparta Praha zdolala nemeckého majstra, postarali sa o to slovenskí útočníci
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články