Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nahnevaný Ručkay: Dostali sme pokuty, lebo sme neboli spôsobilí na Tipsport ligu

NOVÉ ZÁMKY - Hladinu okolo Nových Zámkov poriadne rozvírila štvorica bývalých hráčov Ručkay, Zaťko, Dundáček a Nejezchleb.
Zdroj: 31122
Zdieľajte:

Práve spomenuté kvarteto taktiež podalo podnet na konkurzné konanie voči klubu. Situácia je teda rovnaká, ako bola nedávno v Slovane Bratislava, no tam sa už veci dali do poriadku. „Toto celé, čo sa tu deje, je niečo neskutočné. Najprv sa nový VV SZĽH tvári, že nastolí poriadok a neudelí licenciu nikomu, kto podmienky nesplní a potom sa pravidlá prispôsobujú tomu, ako sa to komu hodí. V stanovách sa jasne hovorí, že klubu, voči ktorému je začaté konkurzné konanie, sa licencia udeliť nemôže," pridáva svoj pohľad na problematiku bývalý útočník MHC Henrich Ručkay.

Prečítajte si aj

Rútil sa na domáceho brankára, ale štadión mu tlieskal a kričal jeho meno: Emócie nešlo potlačiť

Prezident klubu František Sucharda v jednom rozhovore tvrdil, že hráčovi sa skončila zmluva posledným zápasom v drese tímu. Dátum bol 5. marec. Odchovanec Nitry ale hovorí niečo iné. „To nie je pravda, ja žiadnu takú zmluvu nemám. Mám ju normálne dokonca apríla. Čiže právom si nárokujem na tieto dva mesiace. A niektorým hráčom, ktorí majú rovnakú zmluvu ako ja, to už vyplatili. Čo to tu teda riešime? Ako sa tu zavádza? Toto je vrchol,“ pokračoval nahnevane starší brat Jakuba Ručkaya.

Prečítajte si aj

VIDEO Ústretový krok zamestnancov Žiliny: Vzdali sa platu, aby klub mohol hrať!

Na záver dodal veľmi zaujímavú informáciu. "Dva mesiace po ukončení zmluvy nám poslali pokuty za mesiac február, že sme neboli fyzicky a psychicky spôsobilí na Tipsport ligu. Toto je výsmech, ktorý nepotrebuje komentár,“ uzavrel spornú tému 36-ročný útočník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články