Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sersen veril vedeniu, Slovan bude ťahákom pre každého súpera: Neviem čím to je

BRATISLAVA - Skúsený slovenský obranca Michal Sersen spojil svoju budúcnosť s HC Slovan Bratislava na ďalšie štyri roky. Aj naďalej by mal plniť pozíciu kapitána, s céčkom začal prípravné stretnutia.
Zdroj: 26282
Zdieľajte:

"Mám rodinu, osem a štvorročného syna, dostal som dobré podmienky. Nemal som dôvod odchádzať z domova," hovorí Sersen pre hokejovysvet.sk. Aj jeho čaká zaujímavý ročník. Slovan sa po siedmich rokoch v KHL vracia do Tipsport ligy: "Bolo veľa polemiky, či je to správne alebo nesprávne. Niektorí boli za to, iní proti. O to viac to bude zábavnejšie," tvrdí.

Prečítajte si aj

Keďže sa nevypadáva, dáme šancu mladým, hovorí Valášek. Tí čo sklamali proti Detve nedostali zmluvu

Sersen ani jeho spoluhráči nemysleli na to, či sa podarí účinkovanie v najvyššej slovenskej súťaži: "Ja osobne som veril od začiatku. Ani som z toho nebol nervózny. Ak by to aj nevyšlo, tak život ide ďalej a človek by hľadal niečo iné. Ako sme boli na ľade, tak sme to ani neriešili. Verili sme vedeniu, že sa im to podarí vybaviť," vyjadril sa rodák z Gelnice.

Slovan bude v novom ročníku ťahákom pre takmer všetky kluby ligy. Vytiahnuť sa chce každý: "Slovan je pre všetky tímy Tipsport ligy atraktívny. Ešte aj predtým, keď som hral za Slovan v slovenskej lige, tak sa fanúšikovia tešili ešte viac na ten zápas. Takisto hráči súpera boli namotivovaní viac. Neviem presne čím a prečo to tak je," zamýšľal sa Sersen v rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Slovan prišiel o vedenie a prehral proti účastníkovi českej Extraligy, Michalovce porazili maďarského súpera
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články