Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Keďže sa nevypadáva, dáme šancu mladým, hovorí Valášek. Tí čo sklamali proti Detve nedostali zmluvu

NOVÉ ZÁMKY - Športový riaditeľ HC Nové Zámky Imre Valášek hovorí, že v novej sezóne dostanú šancu mladí hráči. Hlavným dôvodom je fakt, že sa nevypadáva.
Zdroj: 32197
Zdieľajte:

Momentálne ešte podľa jeho slov káder nie je definitívne uzavretý: "Veľkú úlohu pri skladaní mužstva hlavne v záverečnej fáze zohral fakt, že sa nebude vypadávať. Preto sme sa rozhodli, že dáme priestor mladým hráčom. Po tomto Memoriáli Pavla Zábojníka si sadneme a rozoberieme výkony hráčov, ktorí sú na skúške. Podľa toho sa s nimi dohodneme alebo nie. Stále nás tlačí topánka v obrane. Pracujeme na tom, aby sme mužstvo posilnilo o jedného či dvoch obrancov a jedného útočníka," prezrádza Valášek.

Prečítajte si aj

Ak súd ukáže, že hráči majú pravdu, tak ich vyplatíme, hovorí Valášek. Nové Zámky do konkurzu podľa zákona ísť nemôžu

V uplynulej sezóne Nové Zámky dlho hrali o špicu tabuľky, nakoniec z toho bol postup do predkola play-off, ktoré nedopadlo najlepšie. Vypadnutie s Detvou sa nepredpokladalo: "V minulej sezóne bol cieľ hrať play-off, ale vyššie ako v predkole. Ciele na nový ročník sme si ešte nestanovili, ale snaha o play-off určite bude. V tom modeli, ktorý je, sa budeme chcieť pokúsiť o posledné postupové miesta, aby sme sezónu čo najviac natiahli," tvrdí.

Jedným dychom však dopĺňa: "Všetko sa ukáže na konci augusta, kedy bude kompletný káder. Potom si povieme na čo presne máme a čo chceme dosiahnuť," predpovedá Valášek. Ten pri skladaní "nového" tímu nepočítal s hráčmi, ktorí nepotiahli tím v predkole: "Niektorí hráči sklamali v rozhodujúcich fázach alebo nenaplnili naše očakávania keď sa lámal chlieb a bolo treba zabrať. Aj to bol výsledok toho, že o niektorých sme neprejavili záujem," dodal Imre Valášek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články