Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ak súd ukáže, že hráči majú pravdu, tak ich vyplatíme, hovorí Valášek. Nové Zámky do konkurzu podľa zákona ísť nemôžu

NOVÉ ZÁMKY - Športový riaditeľ HC Nové Zámky Imre Valášek hovorí, že ak súd dokáže pravdivosť podnetov štyroch hráčov, tak ich klub vyplatí.
Zdroj: 32116
Zdieľajte:

Povedal to vo štvrtok pre hokejovysvet.sk aj RTVS: "Klub už zaujal stanovisko. Pokiaľ súd dokáže, že hráči majú pravdu, tak my sa nebránime tomu, aby sme im ich nároky splnili. Z nášho pohľadu však z hľadiska zmlúv, ktoré mali, dostali všetko vyplatené," tvrdí Valášek.

Prečítajte si aj

Nové Zámky nestrelili ani gól, rakúsky majster si postrážil výhru: Nezvládli sme druhú tretinu, hovorí Mikuš

Pre novozámocký klub je ale vysoko potešujúce, že do spomínaného konkurzu ísť nemôže. Hovorí to samotný zákon. Táto varianta by bola v hre jedine vtedy, ak by HC Nové Zámky nebol plateniaschopným a klub platiť dokáže.

Štyria hokejisti Henrich Ručkay, Miroslav Zaťko, Richard Nejezchleb a Filip Dundáček podali v pondelok návrh na vyhlásenie konkurzu na ich bývalý klub HC Nové Zámky. Dôvodom sú podľa nich nevyplatené financie zo strany tipsportligistu. Uviedla to Slovenská asociácia hráčov ľadového hokeja (SIHPA), ktorá o podaní návrhu informovala aj Výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

Prečítajte si aj

Nové Zámky vystužili ofenzívu bývalým slovenským reprezentantom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články