Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice štartujú turnaj v Česku, Buček sa predstaví v Prahe a majster má tlačovku

BRATISLAVA - V stredu 14. augusta 2019 odohrá prípravné stretnutie len jediný zástupca Tipsport ligy. Prinášame prehľad dňa.
Zdroj: 30345
Zdieľajte:

Pre HC Košice začína o 15:00 Memoriál Zbyňka Kusého v Pardubiciach. Narazia na ruský Admiral Vladivostok. V tíme účastníka KHL je aj slovenský útočník Martin Bakoš. V druhom stretnutí spomínaného turnaja privítajú domáci "pernikári" Amur Chabarovsk.

Prečítajte si aj

Slováci režírovali demoláciu v podaní Pardubíc: Hradec v jeden deň sedem gólov dal, na druhý deň toľko dostal

So Spartou Praha si od 18:00 zahrá fínsky celok KooKoo aj so Samuelom Bučekom. Pozornosť púta taktiež duel medzi SKA Petrohrad a Jokeritom Helsinki (17:30), ako i duel TPS Turku - Sport (17:30), švajčiarske Lausanne privíta slávny CSKA Moskva.

Prvoligový nováčik z Levíc si zmeria sily proti národnému tímu Slovenska do 18 rokov. V pozore bude aj HC ´05 iClinic Banská Bystrica. Majstrovský klub na 12:30 pripravil tlačovú konferenciu, ktorej témami budú oznámenie zmien v predstavenstve klubu, predstavenie kádra pred blížiacou sa sezónou 2019/20 a pohľad na prípravné obdobie mužstva, ktoré komplikujú stavebné práce na hlavnej hale Zimného štadióna v Banskej Bystrici.

Prečítajte si aj

Nitra dostala vo Švajčiarsku poriadny debakel, vybuchla v poslednej tretine
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články