Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Popradská legenda odohrá rozlúčkový zápas, Kroták si poslednýkrát zahrá so samými známymi menami

POPRAD - 13. septembra 2019 sa s aktívnou hokejovou kariérou rozlúči slovenská hokejová legenda Arne Kroták.
Zdroj: 15765
Zdieľajte:

Číslo 13 sprevádzalo tohto hokejového rekordmana celú kariéru. Aj preto sa rozlúčka Arne Krotáka uskutoční na Zimnom štadióne mesta Poprad práve 13. septembra. Predchádzať jej bude bohatý sprievodný program, moderovaný Marcelom Forgáčom, ktorý odštartuje od 14:00 hod. v exteriéri štadióna. Návštevníci slávnostného zápasu sa môžu tešiť na množstvo lákadiel, autogramiádu a stánky rôzneho zamerania či pódium, na ktorom sa uskutočnia koncerty hudobných kapiel.

Pozrite si aj

VIDEO Chára ovládol štadión v Piešťanoch: Ráno ho otvára, pred polnocou zatvára

Pre každého bude pripravený aj pamätný darček a automatické zaradenie do zlosovania o hodnotné ceny v tombole. V zápase, ktorý sa začne o 16:00 hod., sa predstaví množstvo známych mien, ktoré dlhé roky bavili slovenských hokejových divákov. Samotný duel bude trvať dvadsať minút, nasledovať budú individuálne súťaže jednotlivých aktérov.

Pravdepodobne najväčší aplauz sa popradskou arénou rozozneje v 13. minúte zápasu prvého kola Tipsport ligy ročníka 2019/2020, ktorý sa začne v ten istý deň o 18:00 hod. Práve v tomto čase vykorčuľuje Arne poslednýkrát na súťažný hokejový ľad.

Prečítajte si aj

Do Banskej Bystrice prichádza naslepo, chce sa posunúť do lepšej ligy

Účasť na zápase prisľúbili: Miroslav Škovira, Slavomír Pavličko, Radoslav Suchý, Miroslav Šimonovič, Jiří Bicek, Ladislav Nagy, Lukáš Bambúch, Jozef Stümpel, Jaroslav Kasík, Jaroslav Kmiť, Richard Rapáč, Peter Junas, Martin Frank, Jaroslav Jabrocký, Juraj Kledrowetz, Peter Klouda, Ľubomír Vaic, Stanislav Kožuch, Martin Klempa, Michal Segľa, Martin Segľa, Pavol Segľa, Igor Rataj, Ivan Saloň, Juraj Faith, Peter Hrehorčák a Roman Gavalier

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články