Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Titul v Banskej Bystrici patrí medzi najlepšie momenty, rád by pridal druhý

BANSKÁ BYSTRICA - Na pôsobenie v Tipsport lige spomína Jordan Hickmott veľmi rád. Počas sezóny 2016/17 prispel ako člen prvého útoku s Tomášom Surovým a Dávidom Bucom k historicky prvému majstrovskému titulu klubu.
Zdroj: 20887
Zdieľajte:

"Ten titul je jedna z najlepších spomienok v mojej kariére. Určite by som to rád zopakoval," hovorí 68-bodový Kanaďan zo spomínaného ročníka pre hokejovysvet.sk. Návrat pod Urpín privítal s otvorenou náručou: "Je pekné byť späť, oživilo sa mi veľmi veľa spomienok. Teším sa na novú sezónu," pokračuje v rozprávaní.

Prečítajte si aj

VIDEO Barani doplácajú na zdĺhavú rekonštrukciu, Ceman: Je to frustrujúce

Hickmott si už stihol obzrieť mesto. To za dva roky veľa zmien nezaznamenalo: "V meste sú nejaké nové budovy a reštaurácie, ale v podstate sa nezmenilo nič. Vedenie klubu je rovnaké a aj keď sú v tíme pre mňa noví hráči, tak budeme určite opäť skvelá partia," verí rodák Missionu: "Jedine šatňa je prerobená," doplnil sa.

Jeden titul už Hickmott na Slovensku oslavoval, veľmi rád by si užil aj ďalší: "Máme silný tím. Chcem zažiť opäť veľmi dobrú sezónu a prezentovať sa čo najlepšími výkonmi, aby som pomáhal tímu. Dúfam, že tých gólov a bodov bude odo mňa čo najviac," usmieval sa držiteľ bronzu z Univerziády 2015, kedy bol v tíme napríklad aj Levko Koper.

Posledné dve sezóny strávil Hickmott prevažne v nadnárodnej EBEL-ke. Ročník vo Villacheri mu vyšiel, v tom uplynulom mal zdravotné problémy a v Linzi odohral len desať duelov. Záver sezóny absolvoval v druholigovom nemeckom tíme Tölzer Löwen: "Posledná sezóna bola ťažká, musel som prekonať zdravotné problémy. Teraz som však v poriadku a cítim sa výborne," odhodlane hovorí pre náš portál.

Prečítajte si aj

Súper Banskej Bystrice v Lige majstrov získal útočníka s bohatou minulosťou v NHL

Jordana Hickmotta v Banskej Bystrici povedie krajan Dan Ceman: "Nepoznal som ho, ale je to veľmi dobrý tréner. Aj Vlado Országh však bol výborný. Ani na jedného nemôžem povedať nič zlé a obaja ma veľa naučili. V prípade Dana určite ešte aj naučia," dodal v rozhovore pre náš portál šikovný krídelník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články