Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ceman hromžil kvôli problémom so štadiónom, McMurtry odcestoval domov

ZVOLEN - Hokejisti HC ´05 iClinic Banská Bystrica vyhrali prípravný zápas proti Michalovciam 4:1. Museli ho však absolvovať vo Zvolene, pretože na streche zimného štadióna pod Urpínom prebiehajú opravy.
Zdroj: 32108
Zdieľajte:

Tie má na starosti vedenie mesta Banská Bystrica (MBB), ktoré muselo spustiť verejné obstarávanie a až na jeho základe sa mohlo začať robiť. Oprava začala na pokyn statika. Podľa všetkého "barani" nestihnú doma odohrať ani stretnutie s Uniou Osvienčim. To je naplánované na 24. augusta.

Prečítajte si aj

Majster si napravil chuť, vo Zvolene porazil nováčika

"Je to nesmierne frustrujúce. Musíme trénovať na hale B, kde sme už tri týždne. Navyše, vidíme, že práce na hale A sa nehýbu. Nemôže sa stať, aby trojnásobný majster, ktorý ide reprezentovať nielen klub, ale celú ligu a krajinu do Ligy majstrov medzi najlepšie európske tímy, trénoval v hale, kde musí hocikedy prerušiť tréning kvôli tomu, že sa zahmlí ľadová plocha. Navyše, ihrisko je malé. Nemôžeme naplno pracovať na mnohých veciach. Všetci sa už veľmi tešíme do A haly. Uvidíme však čo sa stane. Pre hráčov aj trénerov je to frustrujúce. Budeme sa však snažiť odviesť čo najviac roboty aj napriek takýmto podmienkam. V Lige majstrov odovzdáme všetko. Verím, že situácia so štadiónom sa čo najskôr vyrieši," hovorí Dan Ceman.

Každopádne, so stretnutím proti Michalovciam bol hlavný tréner spokojný: "Oproti poslednému stretnutiu sme zlepšili niekoľko vecí. Každým dňom a zápasom sa snažíme zlepšovať. V tomto zápase sme boli lepší ako v dueli proti Bratislave," hodnotil.

Taktiež sa mu páčil výkon brankára Tylera Beskorowaneho: "On je veľký, takže vykryje veľa priestoru. Som spokojný s jeho výkonom. Najskôr sme nechceli, aby chytal celý zápas, keďže na Slovensku je len pár dní, ale nakoniec ostal a miesto si zastal."

Prečítajte si aj

Všetko je na správnej ceste, verí Červený. Peniaze mu už chodia podľa dohody

Dan Ceman má okrem spomínaného štadióna aj ďalšie starosti: "Mike McMurtry odišiel domov z osobných dôvodov. Ešte nemáme rozhodnutie ako to bude ďalej, takže je to otvorené a uvidíme," prezrádza kanadský kouč: "Marek Bartánus bol chorý, čiže potreboval čas na oddych. V pondelok by mal byť späť na ľade."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články