Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Všetko je na správnej ceste, verí Červený. Peniaze mu už chodia podľa dohody

HRADEC KRÁLOVÉ - Český útočník Rudolf Červený sa po konci v Slovane Bratislava ešte v závere minulej sezóne vydal do švédskeho Brynäsu, novú sezónu začína v Hradci Králové.
Zdroj: 32048
Zdieľajte:

Spomínaný český klub je pre neho zasľúbeným domovom, rodákovi z Českých Budejovíc sa v ňom darilo najviac v kariére. Na nedávnom Mountfield Cupe si v jeho drese zahral i proti Slovanu: "Bol som rád, že som videl známe tváre a že sa Slovan spamätal, dopláca dlhy a bude hrať slovenskú ligu. Všetko je na správnej ceste," hovorí pre hokejovysvet.sk 30-ročný hráč.

Prečítajte si aj

Sloboda chce postup kvôli derby so Slovanom, do Banskej Bystrice by mal prísť na Ligu majstrov

Napriek negatívnym skúsenostiam s nevyplatenými peniazmi praje bratislavskému tímu úspešnú budúcnosť: "Ja som veril, že sa klub spamätá. Slovan má obrovské meno. Neveril som tomu, že by to meno zaniklo," pokračuje Červený, ktorý sa s vedením dohodol na forme vyplácania.

"Sme so Slovanom dohodnutí na splátkovom kalendári. Beží to tak ako má. Slovan jednal s každým hráčom zvlášť. Ja som sa dohodol celkom rýchlo. Niektorí hráči chceli peniaze skôr ako ostatní. Nakoniec sa asi všetci dohodli," prezrádza pre náš portál Rudolf Červený.

Prečítajte si aj

Slovan rozšíril realizačný tím o skúseného človeka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články