Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Habal sem-tam niečo chytil a teší sa na posteľ, Stantien so Sersenom napriek pozitívam vyzývajú k opatrnosti

HRADEC KRÁLOVÉ - Hokejisti HC Slovan Bratislava vyhrali prvý zápas prípravy a zároveň aj Mountfield Cupu 2019. V českom Hradci Králové porazili Dynamo Pardubice, ktoré nastúpilo bez najväčších opôr.
Zdroj: 32102
Zdieľajte:

Hrdinom stretnutia sa stal dvojgólový útočník Radovan Puliš: "Vyhrali sme, takže pocity sú dobré. Ešte sa musíme zohrať, no sme radi, že sme zvíťazili," povedal pre hokejovysvet.sk vyhlásený strelec. Pri tomto prívlastku sa hlavný tréner Roman Stantien pozitívne pousmial: "On je zakončovateľ, vie tie góly dávať. Našiel si priestor a taký skúsený hráč ako on si dokáže v takýchto situáciách poradiť," povedal nám v minulej sezóne tréner Popradu.

Prečítajte si aj

Slovan vyhral prvý zápas prípravy bez inkasovaného gólu, celý duel bol lepší

54-ročný kouč bol celkovo so zápasom spokojný: "Bol to klasický prvý zápas s mnohými nepresnosťami a minichybami. Padli nám však góly. Na prvý zápas to bolo v poriadku. Mali sme prevahu takmer celý čas. My sme na ľade už prakticky tretí týždeň, Pardubice len pár dní," pokračoval v rozprávaní pre náš web.

Slová chvály, ale zároveň i opatrnosti nachádzal kapitán Michal Sersen: "Nebolo to jednoduché. Mali sme za sebou cestu a vstávali sme skoro ráno. Na prvý zápas to ale nebolo zlé, no je to iba začiatok prípravy. Vieme, že tie zápasy budú už iba ťažšie a ťažšie. Vyhrali sme 3:0, súpera sme do nejakých šancí, až na naše individuálne chyby, nepustili. Celkovo to bol dobrý zápas," hovorí pre hokejovysvet.sk líder bratislavskej kabíny.

Prečítajte si aj

VIDEO Legendárny útočník z bratského tria oslavuje jubileum

Čisté konto si udržal brankár Vladislav Habal: "Pocity sú dobré. Zápas sme odohrali kvalitne. Pre mňa to bol prvý duel po dlhej dobe. Som z neho tak unavený, že sa teším, kedy si už ľahnem. Chalani hrali výborne, ja som sem-tam niečo chytil. Ak to pôjde takto ďalej, tak to bude dobré," spokojne konštatuje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články