Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Bez peňazí a materiálneho zabezpečenia, takto opisuje Gélinas "belasých"

BRATISLAVA - Ďalší hráč, ktorý prehovoril naplno o Slovane, je kanadský obranca Éric Gélinas.
Zdroj: 30147
Zdieľajte:

Zámorský obranca zavítal do tímu Slovana v auguste 2018. Vo februári tohto roka sa rozhodol zmeniť prostredie a odišiel do švédskeho Rögle BK, kde kedysi hrával bývalý reprezentačný obranca Martin Štrbák. V tomto klube bude pokračovať aj v nadchádzajúcom ročníku.

Prečítajte si aj

VIDEO O návrate Slovana do slovenskej ligy sa rozhodne začiatkom augusta, Lamper a Čiliak sú proti

Hoci "bratislavskú" kapitolu po hokejovej stránke uzavrel, stále ho straší skutočnosť, či dostane svoje zarobené peniaze. „Posledná výplata, ktorú som dostal, bola v novembri. Potom som už iba počúval: "Áno, príde ti to." Vždy našli nejaké výhovorky: "Nie je to naša chyba, na vine sú sponzori." Výplata však nikdy neprišla. Prišli ste na štadión a hráči sa bavili, či konečne dostaneme výplatu. Keď som z klubu odchádzal, nemal najlepšiu povesť a mal problémy získať väčšie mená.

Prečítajte si aj

VIDEO Do Slovana sa vracia jeho bývalý hráč a slovenský reprezentant

V tomto smere to mal náročné konkurovať iným klubom v súťaži. Chlapci mali v hlavách to, že nedostávajú peniaze, takže sme prehrávali. Nikto však nechcel odísť, pretože by to bolo porušenie zmluvy a klub by mal argument, aby nám viac nezaplatil,” uvádza v rozhovore pre médium lapresse.ca Gélinas, ktorý na záver spomenul aj to, že to v klube nebolo dobré ani materiálnom zabezpečení. Z domu si priniesol svojich 25 hokejok. Ak by to nespravil, nemal by s čím hrať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: lapresse.ca

Diskusia

Podobné články