Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO O návrate Slovana do slovenskej ligy sa rozhodne začiatkom augusta, Lamper a Čiliak sú proti

BRATISLAVA - Vedenie klubu HC Slovan Bratislava už skladá mužstvo na obnovenú premiéru v Tipsport lige, no účasť v nej ešte stále nemá istú.
Zdroj: 25965
Zdieľajte:

Slovan informoval, že zo 67 hráčov má podlžnosti ešte voči 4 z nich. V utorok kluby najvyššej súťaže dali "zelenú" pre udelenie licencie "belasým", no stále pod podmienkou, že musia byť vyplatení všetci hokejisti. A tu zrejme nastane problém. S podmienkami bratislavského klubu nesúhlasí duo Patrik Lamper a Marek Čiliak.

Prečítajte si aj

VIDEO Mladík z Dukly Trenčín zamieril do zámoria

Obaja sa nestotožňujú s vyplatením tridsiatich percent dlžnej sumy a sú aj proti doplateniu zvyšku prostredníctvom splátkového kalendára. „Nesúhlasím s podmienkami, ktoré mi ponúkol Slovan. Zaoberá sa tým právnik, má odo mňa plnú moc. Počkám ešte dva dni, či pošlú chýbajúce peniaze, a potom sa vyjadrím aj k tomu, koľko mi dlžia,“ uviedol v dialógu pre portál sport.sk útočník Lamper.

Prečítajte si aj

VIDEO V Žiline trénuje 14 hráčov, sú tam aj známe mená

K danej situácii poskytol vyjadrenie aj SZĽH. „Splátkový kalendár je dohoda medzi veriteľom a dlžníkom a keďže je to dohoda zmluvných strán, SZĽH nemá dôvod tieto úkony spochybňovať,“ píše sa v stanovisku zväzu.

Prečítajte si aj

Doma už nemá hokej, v Detve mu to nevyšlo a skúša šťastie v Nových Zámkoch

O definitívnom návrate Slovana Bratislava do Tipsport ligy by sa malo rozhodnúť okolo 7. - 8. augusta. Rozhodne o tom Výkonný výbor SZĽH.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články