Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kukumberg chce Slovan vo finále, Sersen odmietol ponuky zo zahraničia

BRATISLAVA - Ešte keď neboli žiadne náznaky kádru Slovanu pre sezónu 2019/20, tak na tlačovej konferencii boli oznámené dve mená, okolo ktorých sa má budovať tím.
Zdroj: 27672
Zdieľajte:

Zadné rady bratislavského tímu bude aj naďalej držať v minulej sezóne kapitán Michal Sersen. Ten túžil ostať v hlavnom meste Slovenska: "Odkedy sa oznámilo, že Slovan nejde do KHL, tak som sa snažil byť v kontakte s vedením klubu. Intenzívne sme situáciu riešili. Mal som aj iné ponuky zo zahraničia, ale napokon prevážilo rýchle jednanie z ich strany," povedal skúsený rodák z Gelnice.

Prečítajte si aj

Michalovce získali holandského obrancu, dve zámorské posily však nakoniec neprídu

Najskúsenejším mužom ofenzívy bude navrátilec do slovanistického dresu Roman Kukumberg: "Osobne by som chcel, aby bol Slovan čo najvyššie. Keď poviem za seba, tak jednoznačne finále. Aké však bude mať klub ambície, to sa ešte uvidí," prezrádza svoje ambície.

Trénerovi Romanovi Stantienovi sa na pondelkovom tréningu hlásili Andrej Meszároš, Michal Sersen, Roman Kukumberg, Martin Štajnoch, Michel Miklík, Milan Kytnár, Tomáš Zigo, Radovan Puliš, Michael Vandas, Tomáš Matoušek, Vladislav Habal, Eduard Šedivý, Patrik Bačík, Marek Sloboda a Jindřich Abdul. Doplnili ich juniori.

Prečítajte si aj

So Slovanom trénoval aj mladý navrátilec zo zámoria či obranca zo Žiliny
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články